-->
Dishonored Gizlilik Üzerine Kurulu Olarak Geliyor

Bethesda tarafından duyurulan Dishonored aksiyon ve gizlilik üzerine kurulu,FPS türünde ve bolca şiddet içeren bir oyun olacak. Arkane Studios gibi önemli yapımlara imza atmış firma tarafından geliştirilen oyunda   Co-creative director Harvey Smith’e göre oyun tam anlamı ile gizlilik üzerine kurulu olarak da, tercihe yönelik oynanabilir.İsterseniz bir gardiyanın arkasından hiçbir alarm vs.çalmadan geçebilir isterseniz de kimseyi öldürmeden oyunu […]

31.08.2011 | mrcappola

Bethesda tarafından duyurulan Dishonored aksiyon ve gizlilik üzerine kurulu,FPS türünde ve bolca şiddet içeren bir oyun olacak.

Arkane Studios gibi önemli yapımlara imza atmış firma tarafından geliştirilen oyunda   Co-creative director Harvey Smith’e göre oyun tam anlamı ile gizlilik üzerine kurulu olarak da, tercihe yönelik oynanabilir.İsterseniz bir gardiyanın arkasından hiçbir alarm vs.çalmadan geçebilir isterseniz de kimseyi öldürmeden oyunu tamamlayabilirsiniz.

Tabi ben  katliam istiyorum derseniz,önünüze geleni katlederek oyuna devam edebileceksiniz fakat gizliliğe önem verenler oyundan özellikle zevk alacak.

Dishonored PC,Playstation 3,Xbox 360 platformları için 2012 yılı içinde piyasalardaki yerini alacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!