-->
Counter Strike: Global Offensive İçin Xbox 360 ‘a Çapraz Platform Yok!

Counter-Strike: Global Offensive ile ilgili Xbox 360 kullanıcılarının hoşuna gitmeyecek bir haber geldi.Valve’nin,Portal 2’de olduğu gibi Global Offensive’de de çapraz platform oynanışa Xbox 360’ı dahil etmediğini açıklandı. Kotaku tarafından da onaylanan bu bilgi neticesinde Counter Strike: Global Offensive’inPC, Mac ve PS3 oyuncuları arasında çapraz platform hizmeti sağlayacağı kesinlik kazandı.Ayrıca PS3 kullanıcıları için oyunda klavye ve […]

27.08.2011 | mrcappola

Counter-Strike: Global Offensive ile ilgili Xbox 360 kullanıcılarının hoşuna gitmeyecek bir haber geldi.Valve’nin,Portal 2’de olduğu gibi Global Offensive’de de çapraz platform oynanışa Xbox 360’ı dahil etmediğini açıklandı.

Kotaku tarafından da onaylanan bu bilgi neticesinde Counter Strike: Global Offensive’inPC, Mac ve PS3 oyuncuları arasında çapraz platform hizmeti sağlayacağı kesinlik kazandı.Ayrıca PS3 kullanıcıları için oyunda klavye ve fare desteği olacağı da açıklandı.
PS3 oyuncularının Move ile de oynayabileceği oyunda Xbox 360 oyuncuları da Xbox Live’den kendi aralarında oynayabilecekler.

Counter-Strike: Global Offensive’in yeni yayınlanan PAX 2011 görsellerinede aşağıdan bakabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!