-->
Cod Black Ops Rezurrection DLC

Activision Call Of Duty Black Ops’un 4. harita paketinin Rezurrection olduğunu duyurdu. Bu harita paketinde ise düşmanlarımız tamamen zombilerden oluşacak.5 Haritadan oluşan bu ek paket için Activision yeni haritalar geliştirmek yerine daha önce Call of Duty World At War da kullandığı 4 adet haritayı remake etmiş bunlar Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa ve Der […]

04.08.2011 | omeri

Activision Call Of Duty Black Ops’un 4. harita paketinin Rezurrection olduğunu duyurdu. Bu harita paketinde ise düşmanlarımız tamamen zombilerden oluşacak.5 Haritadan oluşan bu ek paket için Activision yeni haritalar geliştirmek yerine daha önce Call of Duty World At War da kullandığı 4 adet haritayı remake etmiş bunlar Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa ve Der Riese. Fakat 5. harita olarak ilk kez gün yüzüne çıkacak olan Moon haritası ise merakla bekleniyor. İlk olarak 23 Ağustos tarihinde Xbox 360 platformuna çıkacak olan paketin yaklaşık 1 ay sonra ise tüm platformlara sunulması tahmin ediliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!