-->
Borderlands 2 İlk Detayları Geldi

Değişik oynanış tarzı ile oldukça ilgi çeken Borderlands oyununun ikincisinin 2012 ilk yarısında çıkması planlanıyor. Oyunun yeni halinde ilk oyunda çok beğenilen co-op özelliği daha da geliştirilmiş, yeni oyunda 4 kişiye kadar co- op desteği sunulacak. Ayrıca ilk oyunda kullanılan hiçbir silah ikinci oyunda olmayacak. Bu da ikinci oyunda yepyeni silahlar ve farklı oynanış hissi […]

06.08.2011 | omeri

Değişik oynanış tarzı ile oldukça ilgi çeken Borderlands oyununun ikincisinin 2012 ilk yarısında çıkması planlanıyor. Oyunun yeni halinde ilk oyunda çok beğenilen co-op özelliği daha da geliştirilmiş, yeni oyunda 4 kişiye kadar co- op desteği sunulacak. Ayrıca ilk oyunda kullanılan hiçbir silah ikinci oyunda olmayacak. Bu da ikinci oyunda yepyeni silahlar ve farklı oynanış hissi verecek. Oyundaki ana kahramanımız Salvador (nam-ı diğer Gunzeker) aynı anda iki dev silahı taşıyabilmesiyle meşhur. Borderlands 2 de ilk oyundan farklı olarak yapay zeka oldukça geliştirilmiş. Artık düşmanlarımız çok daha hızlı hareket edecekler. Ayrıca ikinci oyunda Eridium adlı element sayesinde silah ve ekipmanlarımızı geliştirebileceğiz. Yeni oyunda geliştirilmiş akıcı oyun yapısı sayesinde farklı senaryo ve yollara başvurarak oynanış zevkini katlayabileceksiniz. 4 kişilik co-op özelliği sayesinde farklı araçlarda 4 kişilik koltuklarda maceranın tavan yapacağı tahmin ediliyor.



Popüler Haberler


Zombi kıyım oyunu Dead Island 2, 10 yıllık geliştirme sürecinin ardından 2023’te piyasaya sürülmüştü.


Heyecan verici haberler! Xbox’ın üst düzey yöneticilerinden Sarah Bond, verdiği röportajda Call of Duty serisinin ve diğer tüm Xbox birinci parti oyunlarının ilk günden itibaren Game Pass’e ekleneceğini müjdeledi.


Türkiye’nin en prestijli oyun ödülleri töreni olan Kristal Piksel Ödülleri, bu sene 16 Mayıs’ta ESA Esports Arena’da sahiplerini bulacak.


Electronic Arts (EA) CEO’su Andrew Wilson, firmanın yeni Battlefield oyunu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.