-->
Battlefield 3’ün ‘Steelbook’ Kutu Görüntülerine de Bakın!

Eğer Battlefield 3’ün Limited veya Special sürümlerini satın almayı planlıyorsanız yapımın“Steelbook” Edition adı verilen bu özel sürümünede bir bakın derim. ‘Steelbook’ kutularını üreten bir firmada çalışan Reddit üyesi Battlefield 3’ün Avrupa’daki raflarda yerini alacak Steelbook kutularının ve içeriğinin görüntülerini paylaşmış.Ayrıca oyunun bu sürümünde 2 diski içinde barındıracağıda bu görüntülerle onaylanıyor.  

29.08.2011 | mrcappola

Eğer Battlefield 3’ün Limited veya Special sürümlerini satın almayı planlıyorsanız yapımın“Steelbook” Edition adı verilen bu özel sürümünede bir bakın derim.

‘Steelbook’ kutularını üreten bir firmada çalışan Reddit üyesi Battlefield 3’ün Avrupa’daki raflarda yerini alacak Steelbook kutularının ve içeriğinin görüntülerini paylaşmış.Ayrıca oyunun bu sürümünde 2 diski içinde barındıracağıda bu görüntülerle onaylanıyor.

 



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.