-->
Battlefield 3’de Katliama İzin Yok

Battlefield 3’ün yardımcı prodüktörü Patrick Bash’in dediğine göre, DICE oyunculara kötü şeyler yapmak için pek fırsat vermek istemiyor. DICE’ın Stokolm’deki merkezinde yaptığı açıklamanın devamında ise Patrick Bash ,oyunculara iyi ya da kötü şeyler yapma fırsatı verilirse, kötü şeyleri seçeceklerini, karanlık tarafa geçmeye çalışacaklarını ve insanların kötü olmayı yakalanmadıkları sürece cool olmak zannettiklerini sözlerine ekledi. Prodüktör […]

31.08.2011 | mrcappola

Battlefield 3’ün yardımcı prodüktörü Patrick Bash’in dediğine göre, DICE oyunculara kötü şeyler yapmak için pek fırsat vermek istemiyor. DICE’ın Stokolm’deki merkezinde yaptığı açıklamanın devamında ise Patrick Bash ,oyunculara iyi ya da kötü şeyler yapma fırsatı verilirse, kötü şeyleri seçeceklerini, karanlık tarafa geçmeye çalışacaklarını ve insanların kötü olmayı yakalanmadıkları sürece cool olmak zannettiklerini sözlerine ekledi.

Prodüktör açıklamasında bazı örneklere de yer veriyor.Oyunda elinize bir silah verilip,karşınıza bir çocuk konsa oyuncuların çoğunun çocuğu vuracağını ,masum insanları öldürmenin eğlenceli bir tarafı olmadığını ve bu tür şeylerle kötü şöhret edinmek istemediğini önemle vurguluyor.Yapımın savaş karşıtı olarak görülmemesini fakat adam öldürmenin eğlence olmasından çok,olgun bir yapım ile oyuncu karşısında çıkmak istedikleri belirtiliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!