-->
Batman: Arkham City “New Game+” Özelliğiyle Geliyor

Batman: Arkham City için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.PAX prime’den gelen son açıklamada oyunun tamamını bitirme süresinin 40 saat civarı süreceği oyunda “New Game+”seçeneğinede izin verilecek.New game seçeneğinde oyuncular oyunu bitirdikten sonra tekrar oynamak istediğinde özelliklerin büyük çoğunluğuna sahip olabiliyorlar. PAX fuarından bu haberi paylaşan PlatformNation sitesi ayrıca oyundaki Upgrade sisteminin oldukça başarılı olduğunu dile […]

29.08.2011 | mrcappola

Batman: Arkham City için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.PAX prime’den gelen son açıklamada oyunun tamamını bitirme süresinin 40 saat civarı süreceği oyunda “New Game+”seçeneğinede izin verilecek.New game seçeneğinde oyuncular oyunu bitirdikten sonra tekrar oynamak istediğinde özelliklerin büyük çoğunluğuna sahip olabiliyorlar.

PAX fuarından bu haberi paylaşan PlatformNation sitesi ayrıca oyundaki Upgrade sisteminin oldukça başarılı olduğunu dile getirmiş.

21 Ekim’de piyasalardaki yerini alacak oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!