-->
Arkham City’nin PC Sürümü Süper

Batman: Arkham City Xbox 360 Playstation 3 ve PC için de piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. En kaliteli grafikle hangi platformda oynacağız? PC Gamer dergisinin yaptığı habere göre, üç versiyonu da deneme fırsatları olmuş PC’de DX 11 ve PhsyX efektlerini sonuna kadar kullanan Arkham City, görsel olarak xbox ve ps3’ün çok ilerisinde olduğundan bahsetmişler.Üstelik DirectX11 ve PhsX […]

14.08.2011 | ulasufuk

Batman: Arkham City Xbox 360 Playstation 3 ve PC için de piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. En kaliteli grafikle hangi platformda oynacağız? PC Gamer dergisinin yaptığı habere göre, üç versiyonu da deneme fırsatları olmuş PC’de DX 11 ve PhsyX efektlerini sonuna kadar kullanan Arkham City, görsel olarak xbox ve ps3’ün çok ilerisinde olduğundan bahsetmişler.Üstelik DirectX11 ve PhsX olmadan bile PC sürümü daha iyi göründüğünü ifade etmişler. Arkham City 21 Ekimde raflarda yerini alıyor oyun hakkında yine son kararı oyun severler verecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!