-->
Aral’da Promosyonlar Sürüyor

E3’ün en iyi spor oyunu seçilen FIFA 12 için Aral Game’e özel olarak düzenlenen ve sınırlı sayıda Adidas ürünlerinin hediye edileceği ön sipariş fırsatı start aldı. Yine yılın en çok beklenen ve Gamescom’un en iyisİ Battlefield 3’ü ön sipariş ile satın alanlara oyunun Limited Edition sürümünün bir kopyası ile birlikte ‘Back to Karkand’ genişleme paketine ücretsiz sahip olabilecekler. Ayrıca Battlefield’a […]

25.08.2011 | mrcappola

E3’ün en iyi spor oyunu seçilen FIFA 12 için Aral Game’e özel olarak düzenlenen ve sınırlı sayıda Adidas ürünlerinin hediye edileceği ön sipariş fırsatı start aldı.

Yine yılın en çok beklenen ve Gamescom’un en iyisİ Battlefield 3’ü ön sipariş ile satın alanlara oyunun Limited Edition sürümünün bir kopyası ile birlikte ‘Back to Karkand’ genişleme paketine ücretsiz sahip olabilecekler. Ayrıca Battlefield’a özel T-shirtler  de sipariş verenlere hediye edilecek.

FIFA 12 PC, PS3,Xbox 360, WII, PS2, PSP ve 3DS versiyonları ile 30 Eylül 2011tarihinde, Battlefield 3 ise PC, PS3 ve Xbox 360 versiyonları ile 28 Ekim 2011 tarihinde satışa sunulacak.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.