-->
Aral’da Promosyonlar Sürüyor

E3’ün en iyi spor oyunu seçilen FIFA 12 için Aral Game’e özel olarak düzenlenen ve sınırlı sayıda Adidas ürünlerinin hediye edileceği ön sipariş fırsatı start aldı. Yine yılın en çok beklenen ve Gamescom’un en iyisİ Battlefield 3’ü ön sipariş ile satın alanlara oyunun Limited Edition sürümünün bir kopyası ile birlikte ‘Back to Karkand’ genişleme paketine ücretsiz sahip olabilecekler. Ayrıca Battlefield’a […]

25.08.2011 | mrcappola

E3’ün en iyi spor oyunu seçilen FIFA 12 için Aral Game’e özel olarak düzenlenen ve sınırlı sayıda Adidas ürünlerinin hediye edileceği ön sipariş fırsatı start aldı.

Yine yılın en çok beklenen ve Gamescom’un en iyisİ Battlefield 3’ü ön sipariş ile satın alanlara oyunun Limited Edition sürümünün bir kopyası ile birlikte ‘Back to Karkand’ genişleme paketine ücretsiz sahip olabilecekler. Ayrıca Battlefield’a özel T-shirtler  de sipariş verenlere hediye edilecek.

FIFA 12 PC, PS3,Xbox 360, WII, PS2, PSP ve 3DS versiyonları ile 30 Eylül 2011tarihinde, Battlefield 3 ise PC, PS3 ve Xbox 360 versiyonları ile 28 Ekim 2011 tarihinde satışa sunulacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!