-->
2K Marin’den Xbox 360’a Özel Bir Oyun

BioShock 2’den hatırlayacağımız 2K Marin bilindiği üzere 90’ların strateji oyunu XCOM’u FPS modunda hazırlıyor. Fakat yeni proje bu değil,2K Marin’nin Xbox 360 platform oyuncuları için yeni çalışmalar içinde olduğu söyleniyor.Gamasutra’da yer alan bir iş ilanında 2K Marin’nin Xbox 360’a özel geliştirilecek oyun için çalışma arkadaşları arayışı içinde oldukları yazıyor. Bakalım 2K Marin ne tür bir projeyle karşımıza […]

21.08.2011 | ulasufuk

BioShock 2’den hatırlayacağımız 2K Marin bilindiği üzere 90’ların strateji oyunu XCOM’u FPS modunda hazırlıyor.

Fakat yeni proje bu değil,2K Marin’nin Xbox 360 platform oyuncuları için yeni çalışmalar içinde olduğu söyleniyor.Gamasutra’da yer alan bir iş ilanında 2K Marin’nin Xbox 360’a özel geliştirilecek oyun için çalışma arkadaşları arayışı içinde oldukları yazıyor.

Bakalım 2K Marin ne tür bir projeyle karşımıza çıkacak?

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!