-->
Rockstar İle Team Bondi Yollarını Ayırıyor

İki eski Bondi çalışanı Gamesindustry.biz‘e Rockstar ile Team Bondi arasındaki iletişimin L.A. Noire’in yapımı sırasında kopma aşamasına geldiğini ve artık ikilinin yol ayrımına girdiklerini öne sürdüler.Bundan bir süre önce iki firma arasında oyunun logosu yüzünden çıkan tartışmayla firmalar birbirinden iyice uzaklaşmıştı. Bunların üzerine Rockstar’ın Team Bondi’yi ve çalışanlarını küçümseyici bazı tavırlarda olması da iplerin kopma […]

06.07.2011 | ulasufuk

İki eski Bondi çalışanı Gamesindustry.biz‘e Rockstar ile Team Bondi arasındaki iletişimin L.A. Noire’in yapımı sırasında kopma aşamasına geldiğini ve artık ikilinin yol ayrımına girdiklerini öne sürdüler.Bundan bir süre önce iki firma arasında oyunun logosu yüzünden çıkan tartışmayla firmalar birbirinden iyice uzaklaşmıştı. Bunların üzerine Rockstar’ın Team Bondi’yi ve çalışanlarını küçümseyici bazı tavırlarda olması da iplerin kopma noktasına gelmesinde büyük bir rol oynadı. Şimdi kafalardaki tek soru bu gerginliğin PC yolunda olan L.A. Noire bu gerilimden etkilenip etkilenmeyeceği.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!