-->
Cars 2 15 Dakikalık Oynanış Videosu

Cars 2 oyununun 15 dakikalık oynanış videosu oyun yaz aylarını hareketlendirmeye hazır gibi görünüyor . Cars 2 oyununun PS3 ve PC formatları için 21 Temmuz’da satış noktalarında olacak. Cars 2 oyununda, oyuncular C.H.R.O.M.E. adındaki uluslararası casus eğitim akademisine kayıt oluyorlar. Dünya çapında birer casus olabilmeleri için yapmaları gerekenlerden biri de, simulasyon halindeki cesaret isteyen görevleri çeşitli yüksek teknoloji malzemeler de yardımıyla tamamlamak. […]

10.07.2011 | ulasufuk

Cars 2 oyununun 15 dakikalık oynanış videosu oyun yaz aylarını hareketlendirmeye hazır gibi görünüyor . Cars 2 oyununun PS3 ve PC formatları için 21 Temmuz’da satış noktalarında olacak. Cars 2 oyununda, oyuncular C.H.R.O.M.E. adındaki uluslararası casus eğitim akademisine kayıt oluyorlar. Dünya çapında birer casus olabilmeleri için yapmaları gerekenlerden biri de, simulasyon halindeki cesaret isteyen görevleri çeşitli yüksek teknoloji malzemeler de yardımıyla tamamlamak. Böylece rekabeti yavaşlatarak ya da hızlandırarak “Dünyanın en hızlı yarış arabası” olacaklar.


 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!