-->
MULTIVERSE DESIGNER: EN İYİ SANAL MASAÜSTÜ VE HİKAYE ANLATIM ARACI KICKSTARTER’DA YAYINDA

Oyun oturumlarınızı en sürükleyici VTT ile güçlendirin!

06.02.2024 | ulasufuk

Oyun oturumlarınızı en sürükleyici VTT ile güçlendirin!
Toopan Games bugün, beklenen sanal masaüstü ve hikaye anlatma aracı Multiverse Designer’ın Kickstarter’da yayında olduğunu duyurdu. Multiverse Designer, hem oyun ustaları hem de hikaye anlatıcıları için devrim niteliğinde bir araçtır. Derin ve güçlü olduğu kadar sezgisel bir sistemle, harika hikayeler yaratmak için hayal ettiğiniz her şeyi elinize veriyor. Sezgisel bir sürükle-bırak kullanıcı arayüzü ile sıfırdan 3B set parçaları tasarlayabilir ve bunları en ince ayrıntılarına kadar tamamen özelleştirebilirsiniz – aydınlatmadan seviye düzenine, zemin renklerine ve dokularına, yüksekliklere kadar… Daha sonra yarattığınız yerleri maceracılar, NPC’ler veya canavarlarla doldurabilirsiniz.
Multiverse Designer aynı zamanda karakterinize gerçek zamanlı dudak senkronizasyonu ile hayat veren Roleplay Theater aracı veya dünyayı karakterinizin gözünden deneyimlemenizi sağlayan dinamik bir ışık ve gölge sistemine sahip savaş sisi gibi özellikler sayesinde şimdiye kadar yaratılmış en sürükleyici sanal masa üstüdür.
60.000 USD’lik fon hedefine ulaşmak için 60 günü bulunan Multiverse Designer, tam potansiyeline ulaşmak için topluluğun yardımını bekliyor. Güncel kalmak için Multiverse Designer kampanyasına katılın, haber bültenine abone olun veya sosyal medyadan takip edin.

Multiverse Desginer’ın haber bülteninde kampanyayla ilgili en son bilgiler yer alıyor. Kaydolmak için buraya tıklayın!
Kickstarter kampanyasına bu bağlantıdan da destek verebilirsiniz.

MULTIVERSE DESIGNER HAKKINDA

Multiverse Designer’ın dinamik ışık ve gölge sistemi sayesinde oyuncuların sadece kendi karakterlerinin gördüklerini görebilecekleri sürükleyici sistemlerini kullanarak arkadaşlarınızla dilediğiniz RPG’ye ev sahipliği yapmak ve oynamak için benzersiz hikayeler ve deneyimler yaratın. Multiverse Designer, yüksek fanteziden bilimkurguya kadar, devasa 3D varlık kütüphanesi sayesinde oyun oturumunuz için istediğiniz türde bir dünya inşasıyla sınırlı değildir.
Seviye tasarımının her yönü, aydınlatmadan seviye düzenine, zemin ve çatı kiremit rengi ve dokularına ve hatta her ortamın yüksekliğine kadar tamamen özelleştirilebilir. Multiverse Designer, kendi kreasyonlarınızı oluşturmanıza ve keşfetmenize ve bunları diğer oyuncular ve DM’lerle paylaşmanıza olanak tanıyan bir varlık kitaplığı ile birlikte gelir. Hatta harici 3B varlıkları içe aktararak kitaplığınızı genişletebilir, böylece hayal gücünüzün sınırsız olanaklar sunmasını ve mükemmel deneyimi yaratmanızı sağlayabilirsiniz.

Edgar Allan Poe okuyan bu güzel seyirciyle Dudak Senkronizasyonu özelliğini iş başında görün!

Savaş Tiyatrosu: Destansı savaşlarınız için muhteşem set parçaları oluşturun

ANAHTAR ÖZELLİKLER

Hepsi Unreal motoru tarafından desteklenen, birden fazla yüksekliği destekleyen, sezgisel bir sürükle ve bırak kullanıcı arayüzü ile harika 3B set parçaları oluşturun
Fantezi, bilimkurgu ve gerçekçi ortamlar için yüzlerce 3B varlıktan oluşan geniş bir kütüphane ile her ortamı benzersiz hale getirin
Yer karoları, duvarlar ve kapıların dokuları ve renklerinden ışık kaynaklarının sıcaklığına kadar her şeyi özelleştirin
Encounter Spawner aracı sayesinde kreasyonlarınızı animasyonlu canavar modelleri ve oynanamayan karakterlerle doldurun
Senaryolarınızı gölge alanları yaratan dinamik ışık kaynakları (lambalar, meşaleler, şömineler…) ile aydınlatın
İçe aktarılan harici 3B varlıklarla kitaplığınızı büyütün
Sanal zarlar, karakter sayfaları ve RPG geceleriniz için ihtiyacınız olan tüm araçlarla yarattıklarınızı oyun oturumlarınız için sanal bir masa üstü olarak kullanın!
Character Forge aracını kullanarak kahraman maceracılardan aşağılık kötü adamlara ve korkunç canavarlara kadar çok çeşitli karakterler oluşturun ve özelleştirin
Gerçek zamanlı dudak senkronizasyonu sağlayan Roleplay Theater aracını kullanarak onları hayata geçirin
Kendinizi karakterinizin yerine koyun: sadece karakterinizin gördüklerini gördüğünüz dinamik savaş sisi ile 3D modelinizi kontrol edin.
Çevrimiçi çok oyunculu RPG oturumları düzenleyin veya Multiverse Designer’ı arkadaşlarınızla fiziksel oyunlarınızda sanal bir destek aracı olarak kullanın.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.