-->
Hauntii ve Goons: Legends & Mayhem Demoları Bugün Steam Next Fest’te

Yayıncı Firestoke Games, 5-12 Şubat tarihleri arasında devam edecek Steam Next Fest kapsamında bugünden itibaren iki yeni oyunun demosunu yayınladı.

06.02.2024 | ulasufuk

Yayıncı Firestoke Games, 5-12 Şubat tarihleri arasında devam edecek Steam Next Fest kapsamında bugünden itibaren iki yeni oyunun demosunu yayınladı. Oyuncular, yaratıkların ve çevrenin kontrolünü ele geçirerek onlara musallat olabileceğiniz büyüleyici bir macera olan Hauntii’nin büyüleyici dünyasına ilk adımlarını atabilir ve kavgacı hokey oyunu Goons’un aksiyon dolu kargaşasına kayabilirler: Legends & Mayhem.

Hauntii, büyüleyici karakterlerle dolu el yapımı çarpıcı bir dünyada geçen ve geçmişinizin derinliklerine daldığınızı göreceğiniz hayaletli bir gizemle desteklenen büyüleyici bir keşif, bulmaca çözme ve çift çubuklu atış karışımı sunuyor. Oyunun yaratıcı musallat mekaniği, çevreye ve içinde yaşayan yaratıklara sahip olmanızı sağlıyor. Kontrolü ele geçirdikten sonra, Hauntii’nin sakinlerinin özel yeteneklerini kullanarak düşmanlarla mücadele edebilir ve Hauntii’nin büyüleyici dünyasında yer alan birçok zorluğun üstesinden gelmek için ustaca çözümler üretebilirsiniz.

Mario Strikers ve Windjammers gibi oyunların izinden giden Goons: Legends & Mayhem, çizgi film kavgası aksiyonunu hokey sporuna taşıyarak, çirkin özel yeteneklerin buza üst düzey bir çılgınlık kattığı eğlenceli çok oyunculu maçlar sunuyor. Oyun, 3’e 3 maçlar için 1-6 oyuncuyu, çeşitli PvE ve PvP modlarını, tam bir hikaye kampanyasını, 3 sınıfa ayrılmış sekiz karakteri ve patlayıcı mayınlar, rakipleri bir buz küpünde dondurma ve ışınlanma gibi özel yetenekleri destekler.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.