-->
Welcome To Paradize şimdi ön siparişte

NACON ve Eko Software, Welcome to ParadiZe’in dijital ön siparişe açıldığını duyurmaktan memnuniyet duyar.

25.01.2024 | ulasufuk

NACON ve Eko Software, Welcome to ParadiZe’in dijital ön siparişe açıldığını duyurmaktan memnuniyet duyar. Bu vesileyle stüdyo, Welcome to ParadiZe’in ana karakterlerinden biri olan Jeff Tusk’ın yer aldığı yeni bir fragman paylaşıyor. Oynanabilir bir demo da Steam’de, Steam Next Fest’te 29 Ocak saat 09:00’dan 12 Şubat 2024’e kadar ücretsiz olarak sunulacak. Böylece oyuncular, 29 Şubat 2024’te PlayStation®5, Xbox Series X|S ve PC’de nihai sürümünden önce, çılgın bir açık dünyada geçen hayatta kalma, savaş, işçilik ve RPG’yi bir araya getiren bu oyunun ilk iki saatine göz atabilecekler.

ParadiZe’e Hoş Geldiniz | Hikaye Fragmanı

Raydan çıkmış bir dünyada geçen sıra dışı bir hikaye

ParadiZe’de tüm kirli işleri zombiler yapıyor. Tusk Group tarafından geliştirilen devrim niteliğindeki hack kaskı teknolojisi sayesinde zorlu işleri hallediyor ve hayatta kalanları koruyorlar. Kıyametten sağ kurtulanlar olarak oyuncular, vahşi zombi saldırılarına karşı güvenli bir hayat sürmeyi umarak kendilerini bu cennet gibi kasabada bulurlar. Ne yazık ki, her şey planlandığı gibi gitmiyor gibi görünüyor. Yerde, her biri bir öncekinden daha tuhaf olan bir grup asi yerliyle, zombileşmiş faunayla ve her biri kendi tehlikelerine sahip çok çeşitli ortamlarla uğraşmak zorundalar. Böylesine çılgın ve kaotik bir senaryoda mücadele etmek için hack kask teknolojisi en iyi varlıkları olacak.

Ön sipariş bonusları ve Supporter Edition (PC)/ Zombot Edition (konsollar)

Oyuncular “Destekçi Sürümü” veya “Zombot Sürümü” satın aldıklarında, Welcome to ParadiZe’in son sürümü yayınlandığında, temel oyuna ek olarak avatarlarını ve zombilerini özelleştirmek için beş kozmetik paketin yanı sıra özel bir üniformaya da erişebilecekler.

Welcome to ParadiZe için şimdi ön sipariş veren oyuncular, 29 Şubat 2024’teki resmi sürümden önce 48 saat erken erişim elde edecekler. Bu sayede ParadiZe’e herkesten önce göz atabilecek ve avatarları ile zombileri için özel bir askeri kozmetik paketine sahip olabilecekler.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.