-->
Tekken 8 İçin Zafina Oynanış Fragmanı Yayınlandı”

Bandai Namco, popüler dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için heyecan verici bir oynanış fragmanı daha yayınladı.

14.01.2024 | ulasufuk

Bandai Namco, popüler dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için heyecan verici bir oynanış fragmanı daha yayınladı. Bu seferki fragman, oyunun merakla beklenen karakterlerinden Zafina’nın aksiyon dolu sahnelerini sergiliyor.

Fragman, Zafina’nın oynanış tarzını detaylı bir şekilde inceleyerek karakterin öne çıkan hareketlerini ve kombolarını ortaya koyuyor. Oyuncular, Zafina’nın yeteneklerini ve oyun içi dinamiklerini daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar.

Tekken 8, 26 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, ve PC platformları için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden erişilebilir olacak. Şu an için oyuna dair ücretsiz bir demo sürümü mevcut, bu sayede oyuncular, oyunun nasıl bir deneyim sunacağını önceden keşfetme imkanına sahipler.

Oyunun beklenen çıkış tarihiyle birlikte, Tekken 8’de seride daha önce görülmemiş yeni mekanikler, oynanış özellikleri, genel iyileştirmeler ve birçok yenilikçi özellik de yer alacak. Oyun severler, bu güncellenmiş versiyonun heyecan verici dünyasına adım atmak için sabırsızlanıyor.

Zafina fragmanı



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.