-->
Suicide Squad: Kill the Justice League için Denuvo Koruması Eklendi

Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan ve çıkış öncesinde eleştirilere maruz kalan kötü kahraman temalı nişancı aksiyon oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League, Denuvo teknolojisini kullanacak.

29.01.2024 | ulasufuk

Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan ve çıkış öncesinde eleştirilere maruz kalan kötü kahraman temalı nişancı aksiyon oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League, Denuvo teknolojisini kullanacak. Steam sayfasının güncellenmesiyle ortaya çıkan bilgilere göre, oyunun Denuvo korumasıyla geleceği açıklandı.

Eleştirilerin Odağında Kalmış Bir Yapım

Denuvo koruması, oyuncu toplulukları ve geliştiriciler tarafından genellikle eleştirilen bir yapı olarak biliniyor. Bu korumanın kullanıldığı oyunlarda sık sık performans düşüşleri ve takılmalar yaşanabiliyor, bu nedenle bu korumanın tercih edilmesi tavsiye edilmiyor.

Batman: Arkham serisinin geliştiricisi tarafından sunulacak olan oyun, 2 Şubat tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunun Steam sayfasında 70 dolarlık bir fiyat etiketi bulunurken, Epic Games platformunda 1.299 TL olarak satışa sunulacak. Oyunda, Suicide Squad ekibi olarak dört farklı karakteri kontrol edebilecek ve adalet birliği üyeleriyle mücadele ederek büyük bir göreve atılacağız.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.