-->
Renovation Mayhem – Tools Up! Ultimate Edition bugün çıktı

2-4 oyunculu couch co-op parti oyunu yeni PvP modu, 45 DLC seviyesinin tamamı ve ana oyunla birlikte PC, Xbox ve Switch’te mevcut. PlayStation birkaç hafta sonra piyasaya sürülecek.

05.01.2024 | ulasufuk

2-4 oyunculu couch co-op parti oyunu yeni PvP modu, 45 DLC seviyesinin tamamı ve ana oyunla birlikte PC, Xbox ve Switch’te mevcut. PlayStation birkaç hafta sonra piyasaya sürülecek.

Untold Tales ve The Knights of Unity bir araya gelerek kaotik, kooperatif ev yenileme parti oyunu Tools Up! Ultimate Edtion’ı PC, Xbox ve Nintendo Switch için yayınladı. Oyunun PlayStation 4 ve 5 versiyonları teknik nedenlerden dolayı birkaç hafta sonra yayınlanacak.

Tools! Up! oyununda oyuncular giderek daha tuhaf hale gelen bir dizi ev ve daireyi yenilemek için takım oluşturuyor. İşi bitirmek, kaçınılmaz dağınıklığınızı temizlemek ve zaman kazanmak için zamana karşı yarışırken takım çalışması, çoklu görev ve bağırarak iletişim becerilerinizi test edin.

Tools Up! Ultimate Edition oyunculara ana oyun, tüm DLC’ler, güncellemeler ve çeşitli takım kurulumlarında oynanabilen yeni bir PvP modu da dahil olmak üzere kaos dolu Tools Up! paketinin tamamına erişim sağlar.

Oyun Özellikleri:

Yenileme Zamanı

Tools Up! yenileme ve ekip çalışması becerilerinizi test eden kaotik bir yerel kooperatif oyunudur. Yerel kiracıların kesin (ancak genellikle tuhaf) gereksinimlerini karşılamak için gittikçe daha karmaşık evleri yenilerken genişleyen bir apartman kompleksinde ilerleyin.

En Fazla 4 Kişilik Yerel Co-Op

Ev yenileme ekibinizin verimliliğine veya düpedüz kaosuna katkıda bulunmak için en fazla 4 arkadaşınızla oynayın. çevrimiçi çok oyunculu yoktur. Oyun tek oyunculu olarak oynanabilir, ancak en az bir kişiyle oynanması önerilir.

Burada Yapacak Çok Şey Var

Bu basit bir iş değil, bu yüzden bazı profesyoneller getirdik – yani, bir bakıma. Her seviye çok sayıda işin üstesinden gelmenizi ve bunları berbat etmemenizi gerektiriyor. Yıkım ekiplerinin arkasını süpürmek, duvarları boyamak, fayans döşemek, duvar kağıdını sıvamak, teslimatları toplamak ve sadece başlamak için kendinizden sonra temizlik yapmak.

Rekabetçi Ev Makyajları – Yeni PvP Modu

Yenileyicilerden oluşan takımınızı karşı karşıya getiren yepyeni bir oyuncuya karşı oyuncu modu! Mümkün olan en fazla görevi tamamlamak için yarışın ama aynı zamanda yolun her adımında diğer takımlara müdahale edin. Çeşitli oyun değiştiricileri herkesi tetikte tutacak ve 4 oyuncuya kadar çeşitli kombinasyonlarda oynanabilecek, örneğin 1v1, 2v2, 1v2v1, 1v1v1, 1v1v1v1, vb.

Dış Mekana Dokun – Tüm DLC Dahil
Araçlar Yukarı! Ultimate Edition, Garden Party DLC’sinin 45 seviyesinin tamamını içerir. Dış mekan yenileme ekibiniz verandaları yeniden inşa ederken, ağaç dikerken, çimleri canlandırırken ve birkaç sinir bozucu rakun veya köstebekle uğraşırken ilkbahar, yaz ve sonbahar mevsimlerinde geçen seviyelere dalın. Mevsim temalı seviyelerden oluşan her paket yeni mekanikler, ayarlar ve sonunda güçlü bir patron dövüşü ile geliyor!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.