-->
Prince of Persia: The Lost Crown Ücretsiz Demosu Yayınlandı!

Ubisoft’un 2024’e damga vuran yapımı “Prince of Persia: The Lost Crown,” çıkış tarihinden önce tüm oyunculara ücretsiz bir deneme sürümü sunuyor.

12.01.2024 | ulasufuk

Ubisoft’un 2024’e damga vuran yapımı “Prince of Persia: The Lost Crown,” çıkış tarihinden önce tüm oyunculara ücretsiz bir deneme sürümü sunuyor. Yüksek puanlarla değerlendirilen oyun, şimdi oyunculara oyunun atmosferini deneyimleme fırsatı veriyor.

Ubisoft’un 18 Ocak’ta piyasaya süreceği tam sürüm öncesinde, “Prince of Persia: The Lost Crown” ücretsiz demosu şu an Ubisoft Connect üzerinden indirilebilir durumda. Oyunun tam sürümünü bekleyen oyuncular, demo sayesinde oyunun temel oynanış dinamiklerini ve sunacağı deneyimi keşfetme imkanına sahip olacaklar.

Duyuruya göre, demo içeriği özenle seçilmiş ve tam sürümün hikayesini ve deneyimini öne çıkarmak adına düzenlenmiş. Aynı zamanda, demo içeriğinin tam sürümden farklı olabileceği vurgulanıyor, böylece oyuncular tam sürümü keşfetmeye teşvik ediliyor.

Eleştirmenlerden yüksek puanlar alan “Prince of Persia: The Lost Crown,” OpenCritic’te 86, MetaCritic’te Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için 86, PC sürümü için ise 84 puan almış durumda. Oyunun türündeki en iyi yapımlardan biri olarak öne çıkması, oyuncuların merakını cezbetmiş durumda.

Ücretsiz demo sürümü, Epic Games Store ve Ubisoft Connect üzerinden indirilebiliyor. Ayrıca, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S ve Xbox One konsolları üzerinden de demoyu edinmek mümkün. Demo, PC kullanıcıları için 12 GB boyutunda. Eğer oyunu denemeyi düşünüyorsanız ve bilgisayarınızın gereksinimleri konusunda endişeleriniz varsa, “Prince of Persia: The Lost Crown” sistem gereksinimleri yazısını inceleyebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla detay için inceleme yazısını da gözden kaçırmamanız önerilir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.