-->
HONOR MAGIC 6 SERİSİNDEN 3 DAKİKADA REKOR SATIŞ

HONOR, Magic serisinin en yeni modelleri Magic 6 ve Magic 6 Pro’yu Çin’de satışa sundu. Satışa çıktığı anda inanılmaz bir ilgi ile karşılanan Magic 6 serisi rekor satış rakamlarına imza attı. 

19.01.2024 | ulasufuk

HONOR, Magic serisinin en yeni modelleri Magic 6 ve Magic 6 Pro’yu Çin’de satışa sundu. Satışa çıktığı anda inanılmaz bir ilgi ile karşılanan Magic 6 serisi rekor satış rakamlarına imza attı. 

Global teknoloji devi HONOR’un 11 Ocak tarihinde ön siparişe açtığı HONOR Magic 6 ve Magic 6 Pro modelleri bugün itibarıyla satışa sunuldu. Ön sipariş döneminde de yoğun ilgi gören Magic 6 serisi, ilk satışta inanılmaz bir talep gördü. 

Magic 6 serisinin satışının başlamasının ardından 2 dakika 35 saniye içerisinde toplamda 104 milyon doları aşan satış gerçekleştirildi. Bu benzeri görülmemiş performans, ilk kez Mart 2023’te piyasaya sürülen selefi HONOR Magic 5 serisinin tüm kanallarda gerçekleştirdiği bir günkü satışlarını önemli ölçüde aştı.

HONOR’un amiral gemilerinden biri olan Magic 6 serisi, Çin lansmanından sonra İspanya’da düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji fuarı MWC’de tüm dünyadaki teknoloji tutkunları ile buluşacak. Global lansman ile birlikte Çin dışındaki raflarda da yerini alacak olan Magic 6 serisinin bu yıl içerisinde Türkiye pazarında da tüketicilerle buluşturulması planlanıyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.