-->
Hidden Through Time 2: Myths & Magic artık konsollarda!

Uzun zamandır beklenen devam oyunuyla gizli nesne kaşıntınızı giderin, şimdi PC ve konsollarda ve yakında mobil sürümleri de çıkacak!

25.01.2024 | ulasufuk

Uzun zamandır beklenen devam oyunuyla gizli nesne kaşıntınızı giderin, şimdi PC ve konsollarda ve yakında mobil sürümleri de çıkacak!

Belçikalı bağımsız oyun stüdyosu Rogueside, Hidden Through Time 2: Myths & Magic’i artık tüm platformlarda mevcut olduğu için daha fazla oyuncuyla paylaşmaktan mutluluk duyuyor.

Geçen yıl PC’deki büyülü çıkışının ardından şimdi Nintendo Switch, Xbox Series X|S ve PlayStation 5’te mevcut olan büyüleyici gizli nesne macerası, oyuncuları dijital büyüteçlerini kapmaya ve mitolojik dünyalarda güzelce elle çizilmiş nesneler için heyecan verici bir ava çıkmaya davet ediyor.

Ama hepsi bu kadar değil! Android ve iOS sürümleri de hazırlanıyor ve hareket halindeyken gizli nesne kaşıntısını kaşımaya hevesli hayranlar için yeni bir mobil macera vaat ediyor.

Hidden Through Time 2 Ödül Fragmanı:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.