-->
Counter-Strike: Global Offensive Veda Ediyor

Counter-Strike serisinin en ikonik oyunlarından biri olan

04.01.2024 | ulasufuk

Counter-Strike serisinin en ikonik oyunlarından biri olan ve yıllarca oyun camiasına damgasını vuran CS:GO, uzun bir destek sürecinin ardından resmi olarak güncelleme almayacak. Oyunun geliştirici ekibi, 1 Ocak 2024 tarihinde CS:GO desteğinin sona erdiğini açıkladı.

2012 yılında piyasaya sürülen CS:GO, rekabetçi sahnede büyük başarı elde etti ve geniş bir oyuncu kitlesine sahip oldu. Ancak, artık bu efsanevi oyun için yeni güncellemeler gelmeyecek. Oyuncular, çeşitli hatalarla karşılaşabilir, oyun içindeki eksiklikleri deneyimleyebilir ve oyuncu sayısındaki azalma ile mücadele edebilirler.

Counter-Strike serisinin yeni bir döneme girişiyle birlikte, CS:GO’nun yerine Counter-Strike 2 (CS2) adlı yeni oyunla tanışıyoruz. CS2, oyunculara farklı mekanikler ve oyun içi sistemlerle zenginleştirilmiş bir deneyim sunarak rekabeti bir üst seviyeye taşıyor.

CS:GO’nun destek sürecinin sona ermesiyle birlikte, oyunun bıraktığı miras ve oyuncular arasındaki bağ hala güçlü. Yeni dönemde CS2’nin liderlik etmesiyle birlikte, Counter-Strike serisi taze bir nefes almış gibi görünüyor ve oyunseverler, bu değişiklikle birlikte heyecan verici yeni deneyimlere hazır olmalı.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.