-->
Ziggurat, A Boy and His Blob Retro Collection PC’de Piyasaya Çıkarken Bulmaca-Platform Oyunu Ballance’ın Çıkış Tarihini Açıkladı

Çok platformlu retro ve modern oyunların yayıncısı Ziggurat Interactive, Retro First Friday girişimini iki heyecan verici duyuruyla yeniden başlatıyor: A Boy and His Blob™ Retro Collection’ın PC’de yayınlanması ve Ballance’ın 5 Ocak’taki çıkış tarihi duyurusu!

01.12.2023 | ulasufuk

Çok platformlu retro ve modern oyunların yayıncısı Ziggurat Interactive, Retro First Friday girişimini iki heyecan verici duyuruyla yeniden başlatıyor: A Boy and His Blob™ Retro Collection’ın PC’de yayınlanması ve Ballance’ın 5 Ocak’taki çıkış tarihi duyurusu! Blobolonia’da blob-tastik bir macera ile ciddi bir nostalji ve kayıp misketler vakası arasında, Ziggurat 2023’ü bir patlama ile tamamlamaya ve yeni yılı istikrar, denge ve dengeyle getirmeye hazırlanıyor!

Fiziksel Bulmaca Platform Oyunu Ballance Çıkış Tarihi Aldı

PC oyunlarının en popüler ilk 3D bulmaca platform oyunlarından biri olarak hatırlanan ve ilk olarak Atari® tarafından yayınlanan Ballance, “misketlerini kaybetmek” ifadesini tam anlamıyla kullanan çılgınca bağımlılık yapan bir oyun! Steam ve GOG aracılığıyla 5 Ocak 2024’te PC’de piyasaya sürülecek olan Ballance’ın 12 parkuru, tehlikeli yollarda gezinmekten misketinizi yoldan çıkaran veya dipsiz bir çukura düşüren engellere kadar çeşitli zorluklar içeriyor.

Aralarından seçim yapabileceğiniz üç farklı misket malzemesiyle, kürenin dışında düşünmeniz ve dar geçitler, eğimli yüzeyler, yolu tıkayan engeller ve elbette misketlerinizi belaya sokabilecek her zaman mevcut yerçekimi tehdidi gibi tehlikelerden uzak durmaya dikkat ederken, beyin bükücü bulmacaları çözmek için çeşitli stratejiler kullanmanız gerekecek.

Oh, ve tüm bunlar zaman dolmadan önce başarılmalıdır! Peki, bir misket ustası olmak için gerekenlere sahip misiniz?

A Boy and His Blob™ Retro Koleksiyonu Artık PC’de

A Boy and His Blob™ Retro Collection, iki klasik NES ve Game Boy oyununu ABD ve Japon versiyonlarıyla modern oyun konsollarına getiriyor. Limited Run Games’in Carbon Engine™ ile günümüz teknolojisi için güncellenen A Boy and His Blob: Trouble on Blobolonia ve Game Boy’daki devamı The Rescue of Princess Blobette, genel oyun deneyimini geliştirmek için sayısız iyileştirmeden geçti.

Retro Collection görsel geliştirmeler, ilerlemeyi kaydetme özelliği ve Steam ve GOG için oyun içi başarılar gibi ek özellikler içeriyor. Bu klasik bulmaca platform oyunları, klasik platform oyunlarının nostaljik eğlencesini artıran benzersiz oyun mekanikleri ile becerilerinizi zorlayacak.

A Boy and His Blob™ Retro Collection şu anda Steam ve GOG üzerinden Windows PC’de ve ayrıca Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PlayStation 5’te mevcut.

Bununla birlikte, Ziggurat’ın son zamanlardaki çalışmalarının bu tatil sezonunda biraz kış heyecanına ilham verdiğini umuyoruz! Gelecekteki daha da heyecan verici duyurular için bizi izlemeye devam edin; 2024 şüphesiz modern ve retro birleşiminde ustalaşan yayıncıyı izlemek için bir yıl olacak.

Ziggurat Interactive, mevcut ürün yelpazesi ve gelecek duyurular hakkında daha fazla bilgiye Facebook, TikTok, X (Twitter), Twitch, Instagram ve şirketin resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Haberleri paylaştığınız için şimdiden teşekkürler! Yayıncının sevilen retro oyunları korumak ve yeni nesil oyuncular için yeni franchise girişleri geliştirmek için nasıl bir alan yarattığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için Ziggurat Interactive ile konuşmak isterseniz, bu e-postayı yanıtlamanız yeterlidir; koordine etmekten memnuniyet duyarız.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.