-->
Yeraltına iniyor: Jagged Alliance 3 büyük içerik güncellemesi alıyor

Going Underground: Jagged Alliance 3 18 Aralık’ta büyük içerik güncellemesi alıyor

11.12.2023 | ulasufuk

Going Underground: Jagged Alliance 3 18 Aralık’ta büyük içerik güncellemesi alıyor.

Haemimont Games önümüzdeki hafta hem PC hem de konsollarda Jagged Alliance 3 için gelecek güncellemeyi yayınlamaya hazırlanırken Grand Chien evreni genişlemeye devam ediyor. Güncelleme 1.4 ile birlikte tüm Jagged Alliance 3 sahipleri için heyecan verici yeni bir görev dizisi sunan ücretsiz bir DLC geliyor.

Kod adı ‘Wolf’ olan 1.4 güncellemesi, ‘U-Bahn’ (Almanca metro) başlıklı önemli bir orta ve geç oyun görevi sunuyor. Neden Almanca isim? Çünkü onları koruyan zorlu düşmanlarla yüzleşmeye cesaret ederseniz, 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana Grand Chien’in altında saklanan sırları ortaya çıkarma şansınız var. Bu yeni görev dizisi, bir laboratuvar kompleksi içinde yedi geniş haritadan oluşuyor. Temayı tamamlamak için 1.4 güncellemesi yeni bir yeraltı ulaşım sistemi getirerek ismin uygunluğunu sağlıyor.

Ancak dahası da var – 1.4 güncellemesi, topluluk tarafından uzun süredir talep edilen çok sayıda iyileştirmeyi de içeriyor. Yenilenmiş bir Çatışma Ekranı gibi Sat Görünümü iyileştirmeleri, envanterde çoklu seçim, sektör zula revizyonu ve bazı Operasyonlarda ince ayarların yanı sıra diğer birçok küçük düzeltme ve ayarlamalar gibi.

Güncelleme 1.4 18 Aralık’ta yayınlanacağı için Jagged tatil sezonuna hazırlanın!

Güncelleme 1.4 ‘Kurt’ için bir dizi yeni ekran görüntüsü mevcuttur: https://bit.ly/3ZENSHL
Jagged Alliance 3 PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5’in yanı sıra Xbox One ve Xbox Series S/X’te de mevcut. Çok oyunculu işlevsellik ‘cross-gen’ olacak ve PlayStation 4 oyuncularının PlayStation 5 arkadaşlarıyla ve Xbox One kullanıcılarının Xbox Series S/X’tekilerle güçlerini birleştirmesine olanak tanıyacak.

PC için Jagged Alliance 3, 44,99 $ / 44,99 € / 39,99 £ SRP fiyatıyla PC için satışa sunulmuştur.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.