-->
Warhammer 40,000 için Lansman Fragmanını İzleyin: Rogue Trader, Şimdi Çıkıyor

Eğer kaçırdıysanız, Owlcat Games’in son epik macerası Warhammer 40,000 Rogue Trader artık PC, Mac, PlayStation ve Xbox’ta. 40K evreninde geçen bu ilk cRPG’de oyuncular Rogue Trader’ın kontrolünü ele alıyor.

10.12.2023 | ulasufuk

Eğer kaçırdıysanız, Owlcat Games’in son epik macerası Warhammer 40,000 Rogue Trader artık PC, Mac, PlayStation ve Xbox’ta. 40K evreninde geçen bu ilk cRPG’de oyuncular Rogue Trader’ın kontrolünü ele alıyor. Yoldaşlarından oluşan rengarenk bir mürettebata liderlik eden Koronus Expanse keşfe açık, sakinleri etkileşime açık ve kaderi değişime açık.

Warhammer 40,000 için lansman fragmanı: Rogue Trader’ın lansman fragmanı dün gece The Game Awards sırasında gösterildi. Aşağıda izleyebilirsiniz:

Mürettebatınızı Toplayın ve Büyük Voidship’i Hazırlayın! Warhammer 40.000: Rogue Trader Şimdi Çıktı

Ve Böylece Koronus Genişliğini Sonsuza Dek Değiştirecek Bir Miras Başlıyor

Boşluğa dalma günü geldi. Owlcat Games, Warhammer 40,000’i duyurmaktan gurur duyar: Rogue Trader’ın artık PC, Mac, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’te mevcut olduğunu duyurmaktan gurur duyar. Lord Kaptan’ın tahtını devralın ve Koronus Expanse’in gizemleri, çatışmaları ve kargaşası House von Valancius’un cesur (veya uyarıcı) hikayesini çerçevelerken çeşitli yoldaşlardan oluşan bir mürettebata komuta edin.

Warhammer 40:000 Rogue Trader, geliştirici Owlcat Games’in bir sonraki yüksek kaliteli sıra tabanlı cRPG oyunudur. Oyuncular, güçlü bir yıldız gemisi ve mürettebatının lideri olan Rogue Trader rolünü üstlenirler. İster yeni keşfedilen gezegenlerle gambot diplomasisi yürütsün, ister sıra tabanlı taktik savaşta ön cepheden liderlik etsin, ister korsanlar ve hainlerle heyecan verici boşluk gemisi savaşlarına girsin, Rogue Trader’ın kaderi gerçekten kendi ellerindedir.

“Motorların kükremesi, topların geri tepmesi. Savaşın gerçek keyfi burada yatar.” – Ultramarines’ten Çavuş Antaro Chronus.

Bir Rogue Trader ancak mürettebatı kadar güçlüdür ve Warhammer 40,000: Rogue Trader, Warhammer 40.000 dünyasının dört bir yanından pek çok seçenek sunuyor. Belki de İmparatorluk İnancına sıkı sıkıya bağlı olmaları onları dindar Savaş Rahibesi Argenta’ya veya durdurulamaz Uzay Kurdu Ulfar’a yönlendirir. Onaylanmamış bir Psyker olan Idira veya Soğuk Tüccar Jae gibi daha alışılmadık mürettebat üyelerinin değerini görecekler mi? Ya da Aeldari Korucusu Yrliet ve hatta Drukari Dracon Marazhai ile iş birliği yaparak bir Haydut Tüccar olarak özerkliklerinin sınırlarını zorlamaya ne dersiniz? Haydut Tüccar’ın mürettebatı kim olursa olsun, oyuncunun birbiriyle ve birbirleri arasında kurduğu ilişkiler ve dinamikler zafere veya felakete yol açabilir.

Warhammer 40.000: Rogue Trader, oyuncuların oyunun hikayesini kendi yöntemleriyle şekillendirmelerine olanak tanıyarak üç farklı yol ve bu yollarda yürümek için çok sayıda yol sunuyor. Her yol zor soruları gündeme getirecek, oyuncunun kararlılığını test edecek ve Rogue Trader’ın, mürettebatının ve tüm Koronus Expanse’in kaderini belirleyecek. Bu, Imperium’un muzaffer olduğu bir masal mı, dönek bir kabadayı efsanesi mi yoksa Kaos’un yeni bir şampiyonunun yükselişi mi olacak?

“Karanlık Güçler, kutsal olmayan araçlarını kullanma arzunuzu biliyor; İmparatorluk’un sadık tebaasında bile bunu kendi amaçları için kullanıyor ve manipüle ediyorlar.” – Yüksek Engizitör Bronislaw Czevak, Ordo Xenos.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.