-->
War Thunder’a Büyük Güncelleme Geliyor!

Hava üstünlüğü savaşı War Thunder’a geliyor.

10.12.2023 | ulasufuk

Hava üstünlüğü savaşı War Thunder’a geliyor.

Yeni büyük güncelleme gelişmiş savaş uçakları getirecek
Gaijin Entertainment, online askeri aksiyon oyunu War Thunder için yeni büyük içerik güncellemesi “Air Superiority “nin Aralık ayı ortasında yayınlanacağını duyurdu. Oyuna ünlü çift motorlu avcı uçakları Su-27 ve F-15, en modern tanklar T-90M ve M1A2 SEP V2 TUSK II’nin yanı sıra onlarca yeni kara, deniz ve hava askeri aracı eklenecek.

Kartal lakaplı Amerikan F-15 avcı uçağı, 20. yüzyılın sonlarının en ünlü uçaklarından biridir. İlk versiyonları 1979’da Lübnan Savaşı’nda Sovyet yapımı jetlerle başarılı bir hava düellosu gerçekleştirmiş, doksanlı yılların başında ise F-15 ilk Irak Savaşı’nda hava üstünlüğünün kazanılmasında kritik bir rol oynamıştır. F-15 şu anda Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, İsrail (bu üç ülke de War Thunder’da uçağın yerel versiyonlarını teslim alacak) ve Suudi Arabistan’da hizmet vermekte olup, modernizasyon ve yeni uçak üretimi devam etmektedir.

Su-27 (NATO tanımlaması: Flanker) SSCB’de daha hafif ve daha ucuz MiG-29’un tamamlayıcısı olarak yaratıldı ve seksenli yılların ortalarında muharebe görevine girdi. Su-27’ler çeşitli yerel çatışmalarda yer aldılar – örneğin Etiyopya ve Eritre arasındaki savaşta kayıp vermeden üç düşman uçağını düşürdüler. Orijinal Su-27 11 ülkede hizmet vermektedir ve Çin uçağın Shenyang J-11 (War Thunder’da da yer alacak) adlı yerel bir versiyonunu kullanmaktadır.

M1A2 SEP V2 TUSK II, Abrams ana muharebe tankının şehir savaşları için ek zırh ve modern elektronikler içeren en son versiyonudur. Kendi nişan sistemine sahip büyük kalibreli bir makineli tüfek ile uzaktan kumandalı bir modül tarete eklenmiştir ve taret ve gövde yanları yeni ARAT II dinamik koruma modülleri ile kaplanmıştır.

T-90M, yerleşik modüler Relict ERA, yeni bir ateş kontrol sistemi ve daha güvenli bir mühimmat rafı konumuna sahip yeni bir kaynaklı taret ile T-90 ailesinin en gelişmiş temsilcisidir. Tank komutanına yeni bir panoramik nişangâh verildi ve hem komutanın hem de nişancının nişangâhlarına bir termal kamera eklendi.

Yeni savaş gemileri arasında USS Roanoke hafif kruvazörü öne çıkmaktadır. On iki adet hızlı ateşlenen 152 mm’lik topu hem deniz hedeflerini hem de uçakları vurabiliyor! Gemi ayrıca 88 mm kalınlığında devasa bir iç zırhlı güverteye sahip, bu da onu hafif kruvazör standartlarına göre oldukça dayanıklı kılıyor.

“Hava Üstünlüğü” güncellemesinin yeni özellikleri hakkında daha fazla bilgiyi oyunun resmi web sitesinden okuyabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.