-->
Vı̇zyonlar Savaşı Fı̇nal Fantasy Brave Exvı̇us Küresel Pvp Şampı̇yonası Fı̇nallerı̇ Bu Ay Başlıyor

Dünyanın En İyi Oyuncuları Canlı Olarak ve Gerçekleştirilen Etkinliklerle Düello Yapıyor
Hem oyun içinde hem de Discord’da.

03.12.2023 | ulasufuk

Dünyanın En İyi Oyuncuları Canlı Olarak ve Gerçekleştirilen Etkinliklerle Düello Yapıyor
Hem oyun içinde hem de Discord’da.

SQUARE ENIX® bugün WAR OF THE VISIONS™ FINAL FANTASY® BRAVE EXVIUS® Global PVP CHAMPIONSHIP 2023 Dünya Finallerinin 9 Aralık ve 16 Aralık tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. Bölgesel Elemelerden gelen en iyi oyuncular, bu popüler mobil taktiksel RPG için Otomatik ve Manuel savaşlarda şampiyonlukları kimin alacağını belirlemek için bu PvP Esports turnuvası finallerinde yarışacak.

Otomatik Savaş Dünya Finalleri 9 Aralık saat 18:00’de (PST), Manuel Savaş Dünya Finalleri ise 16 Aralık saat 18:00’de (PST) başlayacak. Hayranlar heyecanı izlemek için YouTube ve Twitch üzerinden canlı yayınları takip edebilirler!

Twitch üzerinden yayını izleyenler, RAZER tarafından sağlanan Kaira Pro HyperSpeed Kulaklıkları kazanma şansını yakalayabilirler. Her canlı yayın için rastgele beş şanslı kazanan seçilecektir. Çekilişin tüm kuralları Twitch canlı yayınının açıklamasında bulunabilir. Katılabilecek bölgeler sınırlı olacaktır.

Aralık ayı aynı zamanda “PvP Kutlama Ayı”. Oyuncular hem oyun içi hem de resmi PvP Discord sunucusundaki etkinlikleri dört gözle bekleyebilirler. Daha fazla bilgi için aşağıdaki yol haritasına ve PvP Discord sunucusuna buradan ulaşabilirsiniz.

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS® akıllı telefonlar için taktiksel bir RPG’dir. Şimdi Apple App Store®, Google Play™ ve Amazon App Store’dan indirin! Hikaye, antik çağlardan beri kristal efsanelerinin aktarıldığı bir dünyada rakip uluslar arasında meydana gelen bir savaşı anlatıyor. Buradaki küçük bir kıvılcım, bütün bir kıtayı çatışmaya sürükleyecek alevleri tutuşturur. Daha sonra Vizyonlar Savaşı olarak anılacak bir çatışma.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.