-->
Taç Savaşları’nda Kötülüğün Kökenı̇ Hakkında Bı̇Lgı̇ Edı̇nı̇n: Kara Prens

Oyunun Gamescom 2023’teki ilk tanıtımının ardından NACON ve Artefacts Studio, 30 Kasım’da PC Gaming Show sırasında yayınlanan özel bir videoda oyunun hikayesinin önemli yönlerinden birini ortaya çıkaran yeni bir fragman yayınlamaktan memnuniyet duyuyor.

01.12.2023 | ulasufuk

Oyunun Gamescom 2023’teki ilk tanıtımının ardından NACON ve Artefacts Studio, 30 Kasım’da PC Gaming Show sırasında yayınlanan özel bir videoda oyunun hikayesinin önemli yönlerinden birini ortaya çıkaran yeni bir fragman yayınlamaktan memnuniyet duyuyor.
Crown Wars: The Black Prince’in çıkış tarihi öne çekildi ve artık 7 Mart 2024’ten itibaren PC, PS5™ ve Xbox Series X|S’de satışa sunulacak.

Çok beğenilen The Dungeon of Naheulbeuk’un arkasındaki şirket Artefacts Studio: Steam’de %88 olumlu eleştiri alan The Amulet of Chaos’un arkasındaki şirket, sıra tabanlı strateji ve taktik oyunlarının hayranlarını memnun edecek yeni bir sürümle geri döndü.

Crown Wars: The Black Prince’de oyuncu, ödül olarak Batı’nın en güçlü krallığının tacı ile birçok kraliyet ailesini kanlı çatışmalara sokan Yüz Yıl Savaşları’na dalıyor. Ancak bu, Tarihi değiştirebilecek güçlü bir Kötülüğü hesaba katmadan olmaz. Gizli ve şeytani bir örgüt, güç arayışında krallıkta kaos yaratıyor.

Bu sıkıntılı zamanlarda oyun, gözden düşmüş 4 aileden birine mensup genç bir lord olarak oynamanıza izin veriyor, her birinin özel yetenekleri ve oyun ilerledikçe ortaya çıkan kendi geçmişi var. Gizemli simyacı Nicolas Flamel’in rehberliğinde topraklarınızı eski ihtişamına kavuşturmalı ve eşkıyalara, şövalyelere ve terör saltanatının arkasındaki karanlık güç olan Tarikat’ın uşaklarına karşı mücadeleye liderlik etmelisiniz. Krallığı istiladan ve yozlaşan kötülükten kurtarmak için, oyunda bulunan 6 asker sınıfından oluşan yoldaş takımlarını işe almalı, donatmalı ve eğitmelisiniz. Siz olmadan savaş kaybedilir. Işık Kardeşliği’nin son umudu sizsiniz.

Crown Wars: The Black Prince 7 Mart 2024 tarihinden itibaren PC, PlayStation®5 ve Xbox Series X|S’de satışa sunulacak. Nintendo Switch™ sürümü ise kısa bir süre sonra satışa sunulacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.