-->
SteamWorld Build Şimdi PC, PlayStation, Xbox ve Switch’te

Şehir kurma, zindan yönetimi ve SteamWorld cazibesi ödüllü serinin beğenilen son oyununda bir araya geliyor.

02.12.2023 | ulasufuk

Şehir kurma, zindan yönetimi ve SteamWorld cazibesi ödüllü serinin beğenilen son oyununda bir araya geliyor.

Thunderful ve The Station, SteamWorld Build’in PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Nintendo Switch’te %10 lansman indirimi sayesinde €/$26.99 fiyatla ve Xbox Game Pass üzerinden satışa sunulduğunu duyurmaktan heyecan duyuyor. Lansman indirimine ek olarak, hayranlar serideki tüm oyunlara zaten sahiplerse deluxe sürüm için ek %22 indirim alacaklar ve SteamWorld Build ve OST için yalnızca 28,79 € ödeyecekler. SteamWorld oyunlarının hayranları artık Steam’de yeni SteamWorld Complete Bundle’da ekstra indirimlerden yararlanabilecek ve indirim, sahip olunan oyun sayısına bağlı olarak artacak.

Şehir kurma türünü Dungeon Keeper benzeri yeraltı madenciliğiyle birleştiren ve çarkları o eşsiz SteamWorld gizli sosuyla yağlayan SteamWorld Build, geliştirici The Station’dan şehir kurma türüne daha önce hiç görülmemiş bir yaklaşım sunuyor. SteamWorld Build’in müzikleri de şu anda Distrokid aracılığıyla Steam, Spotify, Apple Music ve Tidal üzerinden edinilebilir.

Bir SteamWorld maden kasabasının mimarı olarak, steambot vatandaşlarınız için temel atın ve evler yükseltin, onları besleyin ve biraz köklü eğlence sağlayın. Kasabanızın altında bulunan ve yaklaşan kıyametten kaçmanın anahtarı olan antik teknolojiyle dolu olduğu söylenen terk edilmiş madene girin. Yerin üstündeki doğal kaynakları ve altında gömülü bol cevherleri kullanarak şehrinizi genişletin, yeni yerleşim katmanlarını daha derine inme, anlatılmamış zenginlikleri ortaya çıkarma ve nihayetinde gezegenden kaçmalarına yardımcı olma arayışına katılmaları için teşvik edin!

SteamWorld Build PC ve konsol için eş zamanlı olarak geliştirilerek oyunun her yönünün fare ve klavye ile olduğu kadar kontrolcü ile de iyi çalışmasını sağladı ve geleneksel olarak PC merkezli bir türü ödün vermeden konsola taşıdı. SteamWorld geleneğine göre, hangi platformda olurlarsa olsunlar şehir kurma oyunlarına yeni başlayanlar için harika bir giriş yolu sunarken, aynı zamanda deneyimli oyunculara patentli SteamWorld cazibesiyle aşılanmış canlandırıcı yeni bir mücadele veren türe yeni bir dokunuş sunuyor.

SteamWorld Universe ve Franchise Direktörü Brjánn Sigurgeirsson, “SteamWorld Build’in medya tarafından oyun hakkındaki incelemelerinde bu kadar sevildiğini görmekten çok memnunuz ve PC, PlayStation, Xbox ve Switch oyuncularının artık oyunu kendileri için deneyimleyebilecekleri için çok heyecanlıyız” dedi. “SteamWorld Build ve bir bütün olarak serinin gelecek planları hakkında daha fazla şey paylaşabilmek için sabırsızlanıyoruz!”

The Station’ın yapımcısı Adam Vassee, “Serinin belirlediği yüksek standartları karşılamak ve SteamWorld Build söz konusu olduğunda o çok önemli SteamWorld hissini doğru şekilde yakaladığımızdan emin olmak konusunda üzerimizde her zaman büyük bir baskı vardı,” dedi. “Oyunun aldığı tepkiyi görmek, bunu başardığımızı göstermesi açısından gerçekten gurur verici ve oyun nihayet çıktığına göre oyuncuların inşa ederken eğlenebilecekleri için çok mutluyum!”



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.