-->
Skull And Bones 16 Şubat’ta Çıkıyor ve Yenı̇ Bı̇r Kapalı Beta Duyuruyor /// Prınce Of Persıa: The Lost Crown’u 11 Ocak’Tan İtı̇baren Ücretsı̇z Deneyı̇n

Dün, Oyun Ödülleri töreni sırasında Ubisoft, Skull and Bones’un 16 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Kooperatif açık dünya korsan aksiyon-RPG’si 15-18 Aralık tarihleri arasında yeni bir Kapalı Beta ile oynanabilir olacak ve Şubat ayında PlayStation®5, Xbox Series X | S, Amazon Luna ve Epic Games Store ve Ubisoft Connect aracılığıyla Windows PC’de çapraz oyun ve çapraz ilerleme ile tüm oyunculara yelken açacak.

10.12.2023 | ulasufuk

Dün, Oyun Ödülleri töreni sırasında Ubisoft, Skull and Bones’un 16 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Kooperatif açık dünya korsan aksiyon-RPG’si 15-18 Aralık tarihleri arasında yeni bir Kapalı Beta ile oynanabilir olacak ve Şubat ayında PlayStation®5, Xbox Series X | S, Amazon Luna ve Epic Games Store ve Ubisoft Connect aracılığıyla Windows PC’de çapraz oyun ve çapraz ilerleme ile tüm oyunculara yelken açacak. Oyuncular ayrıca Xbox, Amazon Luna ve PC’de Ubisoft+’a abone olarak 13 Şubat’ta oyuna üç gün erken sahip olabilirler.

Ubisoft Singapur tarafından diğer Ubisoft stüdyolarıyla** işbirliği içinde geliştirilen Skull and Bones, en kötü şöhretli korsan kralı olmak ve tehlikeli bir dünyada kaçakçılık imparatorluğunuzu kurmak için kendi kurallarınıza göre oynadığınız bir kooperatif açık dünya korsan aksiyon RPG’sidir. Çeşitli benzersiz gemiler üretin, beklenmedik ittifaklar kurun ve olasılıkların üstesinden gelip denizlere kargaşa getirirken heyecan verici deniz savaşlarına katılın. Her sezon yeni zorluklar ve özellikler sunan sürükleyici bir dünyanın parçası olun.

Acımasız zirvedekilerden bir şeyler öğrenme bahanesiyle, gemi kazazedesi sıradan kadın ve erkekler Hint Okyanusu’nun kanunsuz denizlerinde kendi isimlerini inşa ederler. Akıllarında tek bir amaç vardı – bir gün iktidardakileri devirmek ve sonunda en kötü şöhretli korsan kralı olarak hüküm sürmek için birbirleriyle yarışmak.

İddialı, çok yıllı bir lansman sonrası planı üzerine inşa edilen oyun, tüm oyuncular için ücretsiz olacak yeni içerikler, etkinlikler, hikayeler ve mücadelelerle düzenli olarak güncellenecek.

Skull and Bones, 16 Şubat 2024’te Epic Games Store ve Ubisoft Store aracılığıyla PS5, Xbox X|S, Amazon Luna ve Windows PC’de Standart ve Premium sürümlerde satışa sunulacak. Premium Sürüm, 3 güne kadar erken erişim ve hem Kaptan hem de Gemiler için bir dizi kozmetik öğe ve iki ekstra görev, bir dijital Sanat Kitabı ve Film Müziği ile bir kaçakçı geçiş Jetonu da dahil olmak üzere ek dijital içerik ekleyen “The Ballad of Bloody Bones Collection” sunacak.   

Skull and Bones standart sürümünü ön sipariş eden hayranlar “Notoriety Garb Kaptan Kıyafeti” ve “Coronation Firework” içeren “High Sea Highness Paketi “ne erişebilecekler.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.