-->
ParadiZe’e Hoş Geldiniz’de hayatta kalmanın anahtarlarını keşfedin

NACON ve Eko Software, 8 Aralık’taki OTK Oyun Ödülleri münasebetiyle, ParadiZe’in bazı farklı yönlerini tanıtmak için yeni bir Welcome to ParadiZe oynanış fragmanı yayınladı.

11.12.2023 | ulasufuk

NACON ve Eko Software, 8 Aralık’taki OTK Oyun Ödülleri münasebetiyle, ParadiZe’in bazı farklı yönlerini tanıtmak için yeni bir Welcome to ParadiZe oynanış fragmanı yayınladı. Çok oyunculu açık dünya formatında hayatta kalma, dövüş ve işçiliği bir araya getiren bu oyunun 29 Şubat 2024 tarihinde PlayStation®5, Xbox Series X|S ve PC’de yayınlanması planlanıyor.

Welcome to ParadiZe’deki farklı oynanış yönlerine göz atın:

Zombotlar olmadan fazla uzağa gidemezsiniz.
ParadiZe’de hayatta kalmak için kendi zombotlarınızı yakalamanız gerekir. Macera boyunca size eşlik edecekler. Bu sadık takipçiler aslında sizin kontrolünüz altında olan ve devrim niteliğindeki hack kaskı sayesinde davranışlarını özel olarak programlayabileceğiniz zombilerdir!

Maceraya hazır olun
ParadiZe’de kendi zombi muhafızınıza sahip olmak yeterli olmayacak. Kendinizi en iyi silahlar, zırhlar ve şaşırtıcı işlevlere sahip diğer eşyalarla donatarak tehlikeli yeni ortamlara yapacağınız keşif gezisine hazırlanın. Zombi robotlarınız da aklınızdaki amaca uygun şekilde donatılabilir!

Çevrenizi keşfedin
Her ortam, pala veya havalı tüfekle püskürtmeniz gereken zombi orduları ve diğer çeşitli düşmanlar tarafından savunulan önbellekler, eşyalar ve değerli malzemeler içerir. Yardım etmeye karar verebileceğiniz daha da tuhaf karakterlerle tanışın: ama uyaralım, bu sizin hayatta kalma şansınızı artırabilir ya da azaltabilir!

Kendi kampınızı kurun ve savunun
Kaynaklarınızı, beyninizi ve zombilerinizden geriye kalanları kullanarak kampınızı inşa edin ve siz uzaktayken bile kendi kendine yetebilir hale getirin. Tuzaklarınızı stratejik olarak yerleştirin ve zombotlarınızı akıllıca programlayın, böylece seyahatlerinize endişesiz bir şekilde çıkabilirsiniz!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.