-->
Krafton’un Savunma Derbı̇sı̇ Yenı̇ Kahramanlar ve Özellı̇klerle Heyecan Verı̇cı̇ Aralık Güncellemesı̇nı̇ Açıkladı

Popüler Gerçek Zamanlı PvP Mobil Oyununda Ay Gecesi ve Ateşli İmp Birimleri, Yeni Kahraman Becerileri ve Festival Etkinlikleri Tanıtıldı.

03.12.2023 | ulasufuk

Popüler Gerçek Zamanlı PvP Mobil Oyununda Ay Gecesi ve Ateşli İmp Birimleri, Yeni Kahraman Becerileri ve Festival Etkinlikleri Tanıtıldı.

KRAFTON, Inc. bünyesindeki yaratıcı stüdyo RisingWings, popüler gerçek zamanlı PvP kule savunma mobil oyunu Defense Derby için Aralık ayında büyük bir güncelleme yayınladı.

Bu güncelleme, ruh fraksiyonuna ait yeni bir fiziksel tip birim olan Moon Night’ın eklenmesini içeriyor. Eşsiz kısa menzilli seri saldırılarıyla tanınan Moon Night, birbirini izleyen her saldırıda saldırı gücünü artıran ‘Gölge Saldırısı’ yeteneğiyle donatılmıştır. Ancak bu güçlendirme her dalgadan sonra sıfırlanır. Moon Night, hareketi engelleyebilen ve dalga süresini uzatabilen birimlerle eşleştirildiğinde parlar. Oyuncular Moon Night’ı, yeni Alacakaranlık ve Şafak sezonu için güncellenen Lütuf Dükkanı, Şanslı Çekiliş, Öne Çıkan Çağırma ve Yükseltme Paketi gibi çeşitli oyun içi yöntemlerle edinebilirler. Moon Night’ın çıkışını kutlamak için oyun, her oyuncunun Moon Night içeren özdeş bir desteyle başladığı özel bir etkinlik olan Derby Brawl – Moon Night Mirror Match’i tanıttı. Bu etkinlik 14 Aralık’a kadar kullanılabilir.

Defense Derby’nin 100 günlük dönüm noktasını kutlamak amacıyla, oyun kısa süre önce aralarında Finesse’in de bulunduğu üç yeni kahramanı tanıttı. Artık mevcut olan Finesse, daha fazla hasar için temel saldırılarıyla zincirleme saldırılar gerçekleştirebilen, ruh fraksiyonundan fiziksel tipte bir kahraman. İmza hareketi olan Bahar Esintisi, saldırı hızını geçici olarak artırıyor. Ayrıca, yeni bir insan kahraman olan Lana da Ocak ayında kadroya katılacak.

15 Aralık’ta oyuncular, yeni bir büyü tipi ruh grubu birimi olan Fiery Imp’in tanıtılmasını dört gözle bekleyebilirler. Bu menzilli zayıflatma birimi, düşmanların kaleye verdiği hasarı azaltma konusunda uzmanlaşmıştır. Derby Brawl – Fiery Imp Mirror Match etkinliği, 15 Aralık – 28 Aralık tarihleri arasında bu yeni birimi içerecek.

Güncelleme ayrıca yeni bir kostüm sistemi ve mevsimsel etkinlikler de içeriyor. Oyuncular 14 Aralık’tan itibaren her kahraman ve birim ekranında bir kostüm düğmesine erişerek sahip oldukları kostümlerle görünümlerini özelleştirebilecekler. Kış mevsiminin ruhuna uygun olarak, 14 Aralık’tan 31 Aralık’a kadar sürecek bir Noel etkinliği, Noel Kalesi Görünümü de dahil olmak üzere çeşitli etkinlikler ve ödüller sunacak.

Ayrıca, Defense Derby’nin 2 Kasım güncellemesi, oyuncuların her aşamada kahramanlarla 1:1 savaşlara girebilecekleri yeni bir PvE özelliği olan Kahramanın Yolculuğu’nu tanıttı. Zaferler, oyuncuları Zafer Dükkanı’ndaki birimlerle takas edilebilen Zafer Altını ile ödüllendiriyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.