-->
King Arthur: Knight’s Tale — 2.0 Yaması ve Yeni Sezon Yayında

NeocoreGames, King Arthur için Rising Eclipse adlı ikinci sezonluk ücretsiz içerik güncellemesinin ve 2.0 yamasının yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyar.

04.12.2023 | ulasufuk

NeocoreGames, King Arthur için Rising Eclipse adlı ikinci sezonluk ücretsiz içerik güncellemesinin ve 2.0 yamasının yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyar: Knight’s Tale’in Steam’de yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyar.

Yeni güncellemeyi kutlamak için King Arthur: Knight’s Tale şu anda Steam’de %60 indirimli, bu da şimdiye kadarki en büyük indirimimiz.

Rising Eclipse, Avalon’un Seelie ve Unseelie Saraylarına odaklanan yepyeni bir mevsimsel görev zincirinin yanı sıra yeni mevsimsel mekanikler ve Camelot’ta yeni bir mevsimsel bina olan Sídhe Tapınağı’nı da içeriyor.

Topluluk geri bildirimlerine dayanan 2.0 yaması, sınıf ve karakter dengesi değişiklikleri, genişletilmiş beceri ağaçları, eser yapımı, yeniden dengelenmiş boss dövüşleri ve haritalar, yeni düşman varyantları ve çok daha fazlası dahil olmak üzere temel oyuna büyük bir oynanış ve yaşam kalitesi revizyonu getiriyor.

Şimdiye kadarki en büyük güncellememiz olan bu güncelleme, sezonla birlikte temel oyuna sahip olan herkes için ücretsizdir. YAMA NOTLARININ tamamını burada bulabilirsiniz.

Kral Arthur: Knight’s Tale sıra tabanlı taktiksel oyunlar ile geleneksel, karakter merkezli RPG’ler arasında benzersiz bir melezdir. Knight’s Tale, klasik Arthur mitolojisi hikayesinin karanlık fantezi mecazlarından süzülerek modern bir yeniden anlatımıdır ve geleneksel şövalyelik hikayelerine bir dokunuştur.

Kral Arthur: Knight’s Tale ayrıca 22 Şubat 2024’te PlayStation 5 ve Xbox Series S|X’e gelecek ve yeni bir genişleme paketi olan King Arthur: Legion IX – Roma’nın (meşhur) Dokuzuncu Lejyonunu içeren yeni bir genişleme paketi de PC (Steam) için hazırlanıyor.

Güncelleme için iki yeni video yayınladık: Sezonluk özelliklere ve mekaniklere odaklanan bir Geliştirme Günlüğü ve tüm yeni özellikleri vurgulayan bir Lansman Fragmanı.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.