-->
Garden Life: A Cozy Simulator İçı̇n Yenı̇ Oynanış Fragmanına Göz Atın

OTK Game Awards 2023’te NACON ve stillalive stüdyoları tarafından özel olarak tanıtılan yeni bir oyun fragmanı aracılığıyla gelecekteki bahçenizin önizlemesini görme şansına sahipsiniz.

11.12.2023 | ulasufuk

OTK Game Awards 2023’te NACON ve stillalive stüdyoları tarafından özel olarak tanıtılan yeni bir oyun fragmanı aracılığıyla gelecekteki bahçenizin önizlemesini görme şansına sahipsiniz. Bu video oyunu, oyuncuların mevsimler geçtikçe bahçelerine bakarken ve geliştirirken tüm yaratıcılıklarını ifade edebilecekleri sıcak ve rahatlatıcı bir atmosfer sunuyor. Ayrıca ödüller kazanmak için komşularından gelen istekleri karşılayabilir, yeni aletlerin, tohumların, dekorasyonların veya bahçe bölgelerinin kilidini kademeli olarak açabilir ve bu eşsiz bahçenin hikayesini keşfedebilirler.

Bahçe Yaşamı: A Cozy Simulator 22 Şubat 2024 tarihinden itibaren PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series ve PC’de (Steam) satışa sunulacak. Nintendo SwitchTM versiyonu ise 2024’ün ilerleyen aylarında piyasaya sürülecek.

Kim kendine ait küçük bir cennet parçasına sahip olmayı hayal etmemiştir ki? Garden Life ile: A Cozy Simulator ile bahçecilik hiç bu kadar rahatlatıcı olmamıştı!

Bu bahçe simülasyonu oyunu, sıcak ve rahatlatıcı bir atmosfere sahiptir ve oyunculara uygun teknikleri ve araçları kullanarak kendi huzur vahalarını yaratmaları için pratik olarak özgür bırakır. Oyuncular bitkilerini ekebilir ve dekorasyonlarını uygun gördükleri şekilde ayarlayabilirler. Ayrıca oyun için özel olarak geliştirilen prosedürel büyüme simülasyonu teknolojisi sayesinde çiçeklerinin doğal bir şekilde büyümesini izleyebilirler.

Hikaye modunda oyuncular için, özellikle köylülerin çeşitli isteklerine ödüller karşılığında yardımcı olmak gibi aktiviteler bulunmaktadır. Bunlar bahçeyi genişletmek ve yeni araçlar, tohumlar ve süslemeler elde etmek için kullanılabilir!

Kendinizi Garden Life’ın rahatlatıcı dünyasına bırakın:

Garden Life: Garden’ın rahatlatıcı dünyasına kendinizi kaptırın, aletleri kendi hızınızda kullanın ve terk edilmiş bir araziyi gelişen bir topluluk bahçesine dönüştürün

Genç bitkilerinizi zararlılardan korumak ve büyüme için en uygun koşulları sağlamak için sera gibi çeşitli yapı türlerini kullanarak bahçenizi zaman içinde geliştirin

En güzel buketleri hazırlayın ve kendi süslemelerinizi yapın

Hikaye modunda köylülerinizin isteklerini karşılayarak onlara yardım edin ve tohumlarınızı, çiçeklerinizi ve özenle hazırlanmış diğer buketlerinizi çeşitli ödüllerle takas edin

Hayallerinizdeki bahçeyi yaratmak için Yaratıcı modda yaratıcılığınızı serbest bırakın ve en iyi karelerinizi fotoğraf modu aracılığıyla tüm dünyayla paylaşın



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.