-->
Galactically Creative Astronimo İçin 15 Aralık Çıkış Tarihi Açıklandı

İnşaat platformu bulmaca oyunu, işbirliğine dayalı özelleştirme evrenini ortaya çıkarmaya hazırlanıyor
Thunderful ve Coatsink, inşaat platformu bulmaca oyunu Astronimo’nun 15 Aralık’ta £/€/$14.99 fiyatla PC’de Erken Erişim’den çıkacağını duyurmaktan heyecan duyuyor.

11.12.2023 | ulasufuk

İnşaat platformu bulmaca oyunu, işbirliğine dayalı özelleştirme evrenini ortaya çıkarmaya hazırlanıyor
Thunderful ve Coatsink, inşaat platformu bulmaca oyunu Astronimo’nun 15 Aralık’ta £/€/$14.99 fiyatla PC’de Erken Erişim’den çıkacağını duyurmaktan heyecan duyuyor. Ayrıca 21 Aralık’tan 4 Ocak’a kadar sürecek Steam Kış İndirimlerinde %20’lik bir lansman indirimi de olacak. Sizi uçsuz bucaksız ve renkli bir güneş sistemini keşfetmeye davet eden bu yaratıcılık dolu oyunda arkadaşlarınızla birlikte yıldızlararası bir maceraya atılın. Çıkış tarihi tanıtım fragmanı, Thunderful ve Coatsink’in desteklemekten son derece gurur duyduğu birçok hayır kurumu için para ve farkındalık toplayan özel bir etkinlik olan Yogcast’in Jingle Jam etkinliğinde bugün yayınlanıyor.

Astronimo, gezegenler, gemiler ve karakterler gibi kendi yaratımlarınızı oluşturmanıza ve şekillendirmenize olanak tanıyan benzersiz özelleştirme araçlarıyla hayal gücünüzü serbest bırakıyor. Keşfedilecek birden fazla gezegen içeren 20+ saatlik bir senaryo sizi ve arkadaşlarınızı Astronimo’nun güneş sistemiyle tanıştıracak ve dinamik bulmacalara çözüm bulmak için inşa yeteneklerinizi kullanmanız için sizi zorlayacak. Oyunun ayrıntılı araç seti sizi bunun çok ötesine taşıyor, ancak havalı uzay gemilerinden ayrıntılarla dolu tüm gezegenlere kadar inşa edebileceğiniz şeylerin tek sınırı hayal gücünüz.

Galaksinin uçsuz bucaksız bölgelerini keşfederken, dört Hypergiant Inc. çalışanı keşfedilmemiş küçük bir gezegene düşer ve orada umutsuzca mahsur kalır. Filolarıyla yeniden bir araya gelme umuduyla, oyuncular bulmacaları yaratıcı ve benzersiz yollarla çözmek için hayal güçlerini kullanmalı, diğer gezegenleri ziyaret etmek için roketler inşa etmeli ve onları eve geri götürecek bir portala güç sağlamak için yeterli antimadde toplama nihai hedefine doğru çalışmalıdır. Yerel veya çevrimiçi olarak en fazla üç kişiyle eşli oynayın ve eve nasıl döneceğinizi birlikte çözün.

Coatsink Yapımcısı Isaac Page, “Oyuncuların kendilerini kaptırabilecekleri eğlenceli bir kampanya hazırlamış olsak da, Astronimo için asıl heyecan duyduğumuz şey, 15 Aralık’ta onlara verdiğimiz yaratım araçlarıyla inşa ettikleri çılgın mekanizmaları ve muhteşem dünyaları görmek” dedi. “Bu, ister co-op oynamak ister topluluğun yaratımlarına göz atmak anlamına gelsin, başkalarıyla birlikte gelişen bir oyun ve insanların bunu deneyimlemesi için sabırsızlanıyoruz.”



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.