-->
Forest Grove – Şimdi Satışta! | Blowfish Stüdyoları

Geliştirici Miga Games ve yayıncı Blowfish Studios’tan Forest Grove’un şimdi Steam, Epic Games, PlayStation, Xbox ve Ultra’da mevcut olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz!

02.12.2023 | ulasufuk

Geliştirici Miga Games ve yayıncı Blowfish Studios’tan Forest Grove’un şimdi Steam, Epic Games, PlayStation, Xbox ve Ultra’da mevcut olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz!

Forest Grove, gizemli bir kayboluşu çözmekle görevlendiren birinci şahıs bir suç gizemi bulmacasıdır.

Uzaktan Adli Büro (RFB) olarak bilinen seçkin Forest Grove soruşturma ekibi, yerel teknoloji varisi Zooey Kunstmatigaard’ın kayıp olduğu bildirildikten sonra şimdiye kadarki en göz korkutucu davasıyla uğraşmak zorunda. En son suç analizi teknolojisiyle donanmış olarak ipuçlarını arayın ve Zooey’nin merakla beklenen dönüşünü sağlamak için kafa karıştırıcı bulmacaları çözün.

Kunstmatigaard’ın görkemli Viktorya dönemi malikanesinin sanal bir Nanodeck rekreasyonunu inceleyin, ipuçlarını aramak için oda oda titizlikle analiz edin. Karmaşık bulmacaları çözün ve önemli konuşmaların dijital canlandırmalarını incelerken, herhangi bir düzensizlik için diğer kanıtlara çapraz referans verin.

Lansman Fragmanını İzleyin!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.