-->
Feral Cat Den yeni oyunu Nirvana Noir’ı tanıttı

Ödüllü Genesis Noir’ın devamı niteliğindeki yapım, The Day of the Devs gösterisinin bir parçası olarak tanıtıldı

06.12.2023 | ulasufuk

Ödüllü Genesis Noir’ın devamı niteliğindeki yapım, The Day of the Devs gösterisinin bir parçası olarak tanıtıldı.

Feral Cat Den ve bağımsız anlatı oyunları yayıncısı Fellow Traveller, bugün ödüllü ve eleştirmenlerce beğenilen Genesis Noir’ın devamı olan Nirvana Noir’ı duyurdu. The Day of the Devs gösterisinin bir parçası olarak açıklanan Nirvana Noir, No Man için bir sonraki macera.

Kozmik saat yapımcısı iki paralel gerçeklikte gizemlerin peşine düşüyor – biri Büyük Patlama’nın hiç ateşlenmediği, diğeri ise ateşlendiği ve bir renk ve günah patlamasına yol açtığı gerçeklik. Nirvana Noir Xbox Series X|S ve PC’de piyasaya çıktığında Bigger Bang’in gizemlerini çözmek oyuncuya bağlı.
İki gerçeklikle iki kat sorun

Black Rapture’da No Man, bir saat kulesinin karmaşık mekanizmalarını tamamlamak için uğraşır, ancak kozmik şehirde bir dizi kundaklama patlak verince işler aksar.

Constant Testament bir renk ve günah patlamasıdır. No Man, polis tarafından görünüşü eski bir alevle iç içe geçmiş tehlikeli yeni bir uyuşturucuyu araştırmaya zorlanır.

Oyun, her ikisini de kurtarmak için farklı gerçekliklere atlayacaktır.
Yeni Mekanikler, Yeni Melodiler
Genesis Noir gibi Nirvana Noir da animasyon ve etkileşimin kusursuz bir karışımıdır ve benzersiz bulmacalar ve etkileşimlerle dolup taşmaktadır. Bu gizemleri çözme arayışında oyuncular kendilerini yasal savunma yapmaktan yıkılmış bir binayı yeniden inşa etmeye ve hatta (kelimenin tam anlamıyla) dolaplardaki iskeletleri bulmaya kadar bir dizi görevi yerine getirirken bulacaklar.

Oyuncular gizemleri, oyuncu eylemlerine tepki veren ve yanıt veren cazdan ilham alan bir başka muhteşem müziğin melodisiyle çözecekler. Nirvana Noir, hem kara film hem de neo-noir etkilerinin yanı sıra müzik odaklı bulmacalar ve etkileşimler içeriyor. Oyundaki tüm müzik ve ses tasarımı, film, televizyon, oyun, ses sanatı, pop müzik ve sonik markalama alanlarında çalışan Londra merkezli ödüllü bir besteci ve ses tasarımcısı ekibi olan Skillbard tarafından yapılmıştır.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.