-->
Değerlendirmeniz için: Bang-On Balls: Chronicles En İyi Platform Oyunu dalında

2023 sona ererken, yılın en iyi platform oyunlarından birine göz atma şansınız olduğundan emin olmak istedik: Bang-On Balls: Chronicles.

06.12.2023 | ulasufuk

2023 sona ererken, yılın en iyi platform oyunlarından birine göz atma şansınız olduğundan emin olmak istedik: Bang-On Balls: Chronicles. Metacritic’te 86 gibi etkileyici bir puan alan ve Steam’de 3 binden fazla kullanıcı incelemesinden “son derece olumlu” bir ortalama elde eden Bang-On Balls: Chronicles, Mario, Sonic, Crash Bandicoot ve ilk Jak & Daxter gibi türün en iyilerine saygı duruşunda bulunan sağlam bir 3D platform oyunudur.

Oyuncular, Feodal Japonya kalelerinden korsan yerleşim bölgelerine ve uzay yarışı fütüristik ortamlarına kadar bir dizi gevşek tarihsel ortamda zıplarken, Bang-on Ball olan BOB’un rolünü (roll?) üstlenirler. Her iyi platform oyununda olduğu gibi, yaptığınız şeylerde bolca çeşitlilik var. Toplanacak gizli biblolar, savaşılacak düşmanlar ve patronlar, parçalanacak eşyalar ve üstesinden gelinecek çeşitli zorluklar var. Yol boyunca BOB’u süslemek için havalı, eğlenceli kostümler ve kozmetik aksesuarlar da toplayabilirsiniz.

Bang-On Balls ile ilgili harika bir şey: Chronicles’ın harika bir yanı, çevrimiçi ve yerel oyunda dört oyuncuya kadar kooperatifin yanı sıra 2 oyunculu bölünmüş ekranı desteklemesidir, bu da onu tatillerde şirketle oynamak için iyi bir oyun haline getirdiğini düşünüyoruz.

Açıkçası 2023, oyunlar için kesinlikle öldürücü bir yıl oldu, bu yüzden Bang-On Balls: Chronicles’ın çok fazla görünürlük kazanmamasını anlayışla karşılıyoruz, ancak yılın en iyi 3D platform oyunu için sağlam bir rakip olduğunu düşündüğümüzden, “En İyiler” listelerinizi hazırlamadan önce ona bir şans vermenizi umuyoruz!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.