-->
Cyberpunk 2077 Oyun Ödülleri 2023’te Taçlandırıldı!

CD PROJEKT RED, Cyberpunk 2077’nin bu yıl Perşembe günü Los Angeles’ta düzenlenen The Game Awards galasında “En İyi Devam Eden Oyun” ödülünü aldığını gururla duyurur.

10.12.2023 | ulasufuk

CD PROJEKT RED, Cyberpunk 2077’nin bu yıl Perşembe günü Los Angeles’ta düzenlenen The Game Awards galasında “En İyi Devam Eden Oyun” ödülünü aldığını gururla duyurur.

Bu prestijli etkinlikte CD PROJEKT RED’in Oyun Direktörü Gabe Amatangelo ve Görev Direktörü Paweł Sasko ödülü TGA adayı Twisted Metal ve The Falcon and the Winter Soldier’ın yıldızı Anthony Mackie’nin elinden aldı. Gabe ve Sasko kabul konuşmalarında hem “bu oyuna yüreklerini ve ruhlarını koyan yüzlerce insana” hem de son üç yılda Cyberpunk 2077’yi oynayan çok sayıda oyuncuya teşekkür etti.

Gabe konuşmasında CDPR geliştiricilerine “etkileyici hikayeler, sürükleyici dünyalar ve elbette çok eğlenceli bir oyun ortaya koyma konusunda ekibin gösterdiği azim ve direnç” için teşekkür etti. Sasko, Cyberpunk 2077’ye tamamen işlevsel bir metro, ortak buluşmaları, tekrar oynanabilir araba yarışları ve yeni erişilebilirlik özellikleri de dahil olmak üzere topluluk tarafından talep edilen birçok özelliği ekleyen yakın zamanda yayınlanan Güncelleme 2.1’den bahsetti.

Cyberpunk 2077 ve Phantom Liberty, En İyi Anlatı, En İyi Topluluk Desteği ve Phantom Liberty’deki Solomon Reed rolüyle Idris Elba’nın En İyi Performansı da dahil olmak üzere diğer üç kategoride aday gösterildi.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.