-->
Bu Aralık Ayında Ücretsiz 2.1 Güncellemesiyle Cyberpunk 2077’ye Gelecek Yeni İçeriği Keşfedin!

CD PROJEKT RED’in Cyberpunk 2077 oyunu, merakla beklenen oynanış unsurlarını içeren yepyeni ve ücretsiz bir güncelleme alacak. En son REDstreams, 5 Aralık’ta Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC için yayınlanacak olan Güncelleme 2.1 ile gelecek yeni özelliklere ilişkin ayrıntıları sundu.

02.12.2023 | ulasufuk

CD PROJEKT RED’in Cyberpunk 2077 oyunu, merakla beklenen oynanış unsurlarını içeren yepyeni ve ücretsiz bir güncelleme alacak. En son REDstreams, 5 Aralık’ta Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC için yayınlanacak olan Güncelleme 2.1 ile gelecek yeni özelliklere ilişkin ayrıntıları sundu.

Anlık görüntü:
Cyberpunk 2077’ye yepyeni, ücretsiz bir güncelleme geliyor.
En son REDstreams sırasında geliştiriciler Paweł Sasko ve Monika Janowska, tamamen işlevsel bir metro, radyoport, tekrar oynanabilir araba yarışları, boss dövüşü iyileştirmeleri, erişilebilirlik özellikleri ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni özellikleri tartıştılar.
Güncelleme Cyberpunk 2077’nin çıkışıyla aynı gün, 5 Aralık’ta oyunculara sunulacak: Ultimate Edition ile aynı gün.

Makalenin tamamı:

Cyberpunk 2077’nin 2.1 Güncellemesi ile oyuncular Night City’nin halihazırda sunduğu deneyim yelpazesine heyecan verici birkaç ekleme bekleyebilirler. Bunların başında, karanlık geleceğin en tehlikeli megalopolis’inde dolaşmak ve yol boyunca güzel manzaraların tadını çıkarmak için daha rahat bir yol sunan, şehir çapında tamamen işlevsel bir NCART metro sistemi geliyor. Bir başka yeni özellik olan Radioport, oyuncuların Cyberpunk 2077’nin radyo istasyonlarının eklektik müzikal titreşimlerinin keyfini, seçtikleri aracın sınırlarının ötesinde, örneğin şehir merkezinde huzurlu bir yürüyüş sırasında çıkarmalarını sağlıyor. Romantik partnerlerle yeni takılmalar da mümkün. 2.1 Güncellemesinin ardından oyuncular oyun içindeki sevgililerini V’nin dairesinde birlikte kaliteli zaman geçirmeye davet edebilecekler.

Kıdemli Topluluk Yöneticileri Alicja Kozera ve Amelia Kołat’ın ev sahipliğinde 1 Aralık’ta Twitch’te yayınlanan son REDstreams’te CD PROJEKT RED Yapımcısı Monika Janowska ve Görev Direktörü Paweł Sasko, Cyberpunk 2077’ye gelecek ücretsiz güncelleme hakkında ek ayrıntılar paylaştı.

Diğer yeni özellikler arasında ek kovalamacalar ve tekrar oynanabilir araba yarışları yer alıyor – ikincisi yalnızca sınırlı bir görev seti olarak mevcuttu, ancak artık oyuncuların araba satın aldığı Autofixer web sitesinde daha fazla ödül ve indirim kazanmak için tekrar oynanabilir. Geliştiriciler ayrıca oyunun sonundaki Adam Smasher dövüşü de dahil olmak üzere patron dövüşlerinde bir dizi iyileştirme hazırladı. Smasher’ın yapay zekası geliştirildi ve artık ödüllü anime Cyberpunk: Edgerunners’da görüldüğü gibi bir Sandevistan ile donatıldı.

Ayrıca yeni güncellemeyle birlikte Porsche 911 Cabriolet, yeni motosikletler, geliştirilmiş motosiklet kullanımı ve yeni sürüş mekanikleri, keşfedilecek yeni sırlar ve oyuncuların seçebileceği daha büyük bir arayüz yazı tipi ve Breach Protocol mini oyununda zamanlayıcıyı kapatma gibi sağlıklı bir teknik iyileştirme ve erişilebilirlik özellikleri de dahil olmak üzere daha fazlası geliyor.

Erişilebilirlik özelliklerinin tam listesini okuyun

Güncelleme 2.1’in yayınlanmasından önce oyuncular, şehrin karmaşık geçmişini ve karanlık geleceğini araştıran bir video serisi olan Gece Şehri Arşivleri ile Gece Şehri’nin tarihini daha fazla keşfedebilirler.

Gece Şehri Arşivlerini izleyin

Cyberpunk 2077’nin 2.1 Güncellemesi 5 Aralık’ta Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC’ye geliyor. Yakında çıkacak Cyberpunk 2077’yi satın alanlar da dahil olmak üzere oyunun mevcut ve gelecekteki tüm sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak: Ultimate Edition, hem ana oyunu hem de Phantom Liberty genişleme paketini içeriyor. Oyunun fiziksel sürümü 5 Aralık’tan itibaren belirli bölgelerde satışa sunulacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.