-->
Aztek Tiki Tılsımı Çok Yakında Tüm Platformlarda!

Solo geliştirici Josep Monzonis tarafından yaratılan büyüleyici bir 3D platform oyunu olan Aztec Tiki Talisman’ın yakında yayınlanacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

04.12.2023 | ulasufuk

Solo geliştirici Josep Monzonis tarafından yaratılan büyüleyici bir 3D platform oyunu olan Aztec Tiki Talisman’ın yakında yayınlanacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Resmi yayıncı JanduSoft olarak, bu macerayı 14 Aralık’ta tüm platformlara getirmek için sabırsızlanıyoruz.

Aztec Tiki Talisman önümüzdeki hafta Steam, Nintendo Switch, Xbox One | Xbox Series (Cross-buy ile) ve PlayStation 4 | Playstation 5’e (Cross-Buy ile) geliyor.

🎮 Her Yaş İçin Bir 3D Platform Oyunu 👨‍👩‍👧‍👧

Antik Aztek ormanının kalbine doğru bir yolculuğa hazırlanın. Bu yeni 3D platform oyunu, zorlu platform, heyecan verici savaş ve çevre bulmacalarını harmanlayan benzersiz bir deneyim vaat ediyor. Kendinizi tüm aile için güzel tasarlanmış bir maceraya bırakın.

🌴 50 zorlu seviye 🗿

Her biri son bir patron karşılaşmasıyla biten 5 bölüme yayılmış 50 zorlu seviye içeren mistik Aztek ormanında heyecan verici bir maceraya atılın. Her seviyede yeni mekaniklerle bezenmiş klasik bir 3D platform macerası.

Özellikler
Keşfedilecek 50 seviye
Ormanda Destansı Bir Yolculuk
Platform, Bulmaca ve Savaş
Destansı Patron Savaşları
Klasik 3D Platform Oyunu Yeniden Canlandı

Aztec Tiki Talisman 14 Aralık’ta tüm platformlara geliyor.
Fiyat: 5.99 $ | 5.99 €



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.