-->
Ambulans Hayatı: Bir Paramedik Simülatörü Duyuruldu

NACON, Ambulance Life oyununun yayınlanması ve dağıtımı için stüdyo Aesir Interactive ile bir anlaşma imzaladıklarını duyurmaktan memnuniyet duyar.

01.12.2023 | ulasufuk

NACON, Ambulance Life oyununun yayınlanması ve dağıtımı için stüdyo Aesir Interactive ile bir anlaşma imzaladıklarını duyurmaktan memnuniyet duyar: A Paramedic Simulator, oyuncuyu bir sağlık görevlisinin günlük yaşamına sokan bir simülasyon. Oyun Eylül 2024’te PlayStation®5, Xbox Series X|S ve PC’de satışa sunulacak.

Sağlık görevlisi mesleği artık herkes için erişilebilir. Hem eğlenceli hem de gerçekçi bir oyun olan Ambulance Life: A Paramedic Simulator, bir sağlık görevlisinin yöntemlerini, ekipmanlarını, ortamını ve günlük yaşamını yeniden üretiyor. Bunu yapmak için oyun, açık dünya sürüşü ile çeşitli kazaların kurbanlarını tedavi etmeyi içeren aşamaları birleştiriyor.

Ambulans Hayatı: A Paramedic Simulator, başarılı Police Simulator oyununun arkasındaki stüdyonun uzmanlarının yetenekli ellerinde: Steam’de %84 olumlu eleştiri alan Patrol Officers’ın arkasındaki stüdyonun uzman ellerinde.
“Police Simulator’ın muazzam başarısının ardından: Patrol Officers’ın muazzam başarısının ardından, simülasyon deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefledik. Bizim için ambulans sağlık görevlilerinin cesur çabaları mantıklı bir seçimdi. Oyuncuları gerçekçi ve çeşitli senaryolarla zorlayan, ayrıntı açısından zengin bir dünya tasarlamaya odaklandık. Ambulans Hayatı’nda: A Paramedic Simulator’da oyuncuların ilk vardiyalarına girerek acil müdahale alanını ilk elden deneyimlemeleri için heyecanlıyız,” diyor Aesir Interactive Topluluk Direktörü Troy Karedes.

“Ambulans Hayatı: A Paramedic Simulator, Life simülasyon oyunları serimizi genişletiyor. Bu yeni oyunla birlikte, yeni ufuklar keşfetmekten hoşlanan hevesli oyunculardan oluşan birçok farklı topluluk arasındaki profilimizi geliştirmeye devam ediyoruz,” diyor NACON CEO’su Alain Falc.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.