-->
Yeni Philips 49B2U5900CH Monitör, Busylight, Web Kamerası Ve Windows Hello™ İle İş Yerinde İşbirliği İçin Yeni Fırsatlar Doğuruyor

Piyasaya çıkışını tamamlayan yeni bir dizi özellik ile, Philips yeni bir monitörü daha B2B 5000 serisi ürün grubuna ekliyor.

09.11.2023 | ulasufuk

Piyasaya çıkışını tamamlayan yeni bir dizi özellik ile, Philips yeni bir monitörü daha B2B 5000 serisi ürün grubuna ekliyor.

Philips 49B2U5900CH modelinin temel özelliklerinden biri, 48.8 inçlik (124 cm) kavisli SuperWide (32:9) ekranı. 49B2U5900CH modeli, daha önce bir Philips monitöründe hiç görülmemiş, eğilen bir kulaklık askısı ve Busylight gibi yeni, inovatif özellikleri de beraberinde getiriyor.

Bu yeni özelliklerin hepsi, Philips 49B2U5900CH’nin RJ45 portlu USB-C kenetleme çözümünün yanı sıra TUV Rheinland Eyesafe sertifikasyonu ile birlikte, bu monitörün hem iş yerinde üretkenliği artırmak isteyen ofis profesyonelleri hem de evden çalışıp iş günlerini kolaylaştırmak için bir son derece işbirliği odaklı bir ürüne gereksinim duyanlar için ideal bir monitör olmasını sağlıyor. 

İşbirliğine dayanan ofisler için eksiksiz: 48.8″ Philips 49B2U5900CH, yeni, iki tonlu tasarıma, Busylight özelliğine, Windows Hello™ özellikli 5MP web kamerasına ve kulaklık askısına sahip

Windows Hello™ ve Busylight işlevi ile işbirliği için üretildi
Philips 49B2U5900CH, daha dinamik bir çalışma ortamı yaratmak için tasarlandı. Bir ofis ortamında çalışan profesyoneller için, yeni Busylight monitörün web kamerasının üstünde yer alıyor. Microsoft Teams statüleri ile de eş zamanlanabildiğinden iş arkadaşları diğerlerinin bir görüşmede olup olmadığını anlayabiliyorlar.

49B2U5900CH modelinin Busylight işlevi dışında, işbirliğini kolaylaştırıcı bir başka özelliği de Windows Hello™’ya sahip 5MP web kamerası. Üstelik kullanıcılar burada yalnızca kusursuz bir görüşme kalitesini deneyimlemekle kalmıyorlar, aynı zamanda da Windows Hello™ özelliği sayesinde bütün Microsoft hesaplarına yüz tanıma ile otomatik olarak giriş yapabiliyorlar. Bu da Philips 49B2U5900CH modelinin ideal bir ofis arkadaşı olmasını sağlıyor.

Daha yüksek verimlilik için daha fazla ekran alanı
İş yerinde üretkenliği artırmak için Philips 49B2U5900CH modelini ideal kılan bazı işlevler var. Bunlardan biri geniş 32:9 SuperWide ekran. 

Çok ekranlı bir iş kurulumunun yerine geçmek üzere tasarlanmış, geniş, 48.8 inçlik, 5120×1440 çözünürlüklü ekran iki adet 27 inçlik 16:9 Quad HD monitörün yan yana durmasına eş değer. Buna ek olarak VA paneli sayesinde, Philips 49B2U5900CH modelinin 178’e 178 derecelik bir görüntüleme açısı ve 3000:1 kontrast oranı bulunuyor, böylece kullanıcılar tam bir netlik ile ve her açıdan görebiliyorlar. İşte bu yüzden, bütün bu özellikler düşünüldüğünde, profesyoneller çok sayıda iş akışını eş zamanlı olarak ve her açıdan tamamlamak için yapılmış tek bir ekran ile akıcı bir hareket içinde çalışabiliyorlar.

En iyi bağlantı ve çok yönlülük
Sürekli değişen bir çalışma ortamına adapte olabilmenin yanı sıra, Philips 49B2U5900CH ayrıca öyle özelliklere sahip ki, bu sayede yapılan iş ne olursa olsun bu model, vazgeçilmez hale geliyor. İşte bu bağlantı sağlayan özelliklerin en yenisi Smart KVM. Geleneksel olarak, entegre bir KVM anahtarı, monitörün çerçevesindeki bir düğmeye tıklayarak kaynaklar arasında geçiş için kullanılır. Ancak Smart KVM özelliği ile kullanıcılar, yalnızca tuş takımlarındaki “Ctrl” tuşuna üç kez basarak çoklu kişisel bilgisayarlar arasında geçiş yapabilirler.

Philips 49B2U5900CH bağlantı özelliklerine bir başka ek de, RJ45’li USB-C kenetleme, bu, iş akışını kolaylaştırmak için olabilecek en iyi özellik. Çok yönlü USB-C bağlantıları hem 100W’a kadar çıkan güç temini hem de cihazlara giden ve cihazlardan gelen yüksek hızlı bir veri iletimi sağlıyor. Philips 49B2U5900CH modelinin USB-C kenetleme istasyonu da bir RJ45 (Gigabit Ethernet) bağlantısı ile donatıldı, böylece monitörün ağ bağlantısını USB-C üzerinden bağlanmış cihazlara yönlendirilmesi sağlanıyor.

Philips 49B2U5900CH için ek özellikler
Bağlantı ve işbirliği Philips 49B2U5900CH modelinin tek avantajı değil. İş yeri odaklı özellikler hazinesine ek olarak, bu monitörde DisplayHDR™ 400 sertifikasyonu, SmartImage teknolojisi ve 1.07 milyar renge sahip geniş renk gamı ile bütün meslek grupları için yüksek kalitede bir görüntü deneyimi garantileniyor. Üstelik buna ek olarak, Philips 49B2U5900CH modeli, monitörün yan tarafından aşağıya çekilebilen yeni bir kulaklık askısına, yüksekliği ayarlanabilir bir ayağa ve rahat ve konforlu bir görüntüleme deneyimi için VESA montajına da sahip.

Son olarak, Philips 49B2U5900CH modeli TUV Rheinland Eyesafe sertifikalı. Bu da, ekran başında geçen uzun saatlerin gözleri fazla yormamasını sağlıyor. Ayrıca bu sertifika, Philips 49B2U5900CH’nin uzun maruziyetten mavi ışığa kadar sağlık üzerindeki olumsuz etkilerden korumaya yönelik olarak tasarlandığını gösteriyor.

Philips 49B2U5900CH monitörü, Kasım ortası itibarıyla, KDV dahil 1390 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.