-->
Yeni Oyun Görüntüleri İçeren Yeni Haunted House Renovator Tanıtım Fragmanı!

Şimdiye kadar Perili Ev Yenileyici için Image Power geliştirici günlükleri çoğunlukla paranormal eğilimli bir yenileyici olarak çalışmanızın nasıl görüneceğini küçük GIF parçacıklarıyla gösteriyordu.

25.11.2023 | ulasufuk

Şimdiye kadar Perili Ev Yenileyici için Image Power geliştirici günlükleri çoğunlukla paranormal eğilimli bir yenileyici olarak çalışmanızın nasıl görüneceğini küçük GIF parçacıklarıyla gösteriyordu. Ancak, bu hafta tamamen yeni bir oyun tanıtım fragmanı yayınladık. Bu sayede telekinezi, mobilya ve zemin onarımı, duvar kâğıtlarının döşenmesi, mobilyaların temizlenmesi ve daha fazlası gibi birçok temel mekaniğe biraz daha uzun süre göz atabilirsiniz.

Ayrıca yenilenmesi planlanan ilk dairemizin atmosferini de hissedebilirsiniz! Fragmanın tadını çıkarın! Umarız bu ön bakışı beğenirsiniz!

Fragmanın kaynak dosyasına da buradan ulaşabilirsiniz:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.