-->
The Forest Quartet, Heyecanla Beklenen Switch Konsoluna Geliyor: Tarih Belli Oldu!

Yayıncı Bedtime Digital Games ve geliştirici Mads & Friends, merakla beklenen hikaye odaklı bulmaca oyunu The Forest Quartet’in, 17 Kasım’da Nintendo Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu.

12.11.2023 | ulasufuk

Yayıncı Bedtime Digital Games ve geliştirici Mads & Friends, merakla beklenen hikaye odaklı bulmaca oyunu The Forest Quartet’in, 17 Kasım’da Nintendo Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu. The Forest Quartet, ilk olarak 8 Aralık 2022’de PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için Steam üzerinden piyasaya sürülmüştü.

Bir assolistin yaşamı konu alınıyor 

Bu oyun, ilgi çekici atmosferi ve izometrik kamera bakış açısıyla dikkat çekiyor. Şu anda Switch konsollarına gelecek olması da heyecan verici bir gelişme. Konsol sürümünde, elbette bazı grafik ve animasyon kalitesi indirimleri yapılacak, doku kalitesi de azaltılacaktır, çünkü bu cihazlar PC’ye göre daha sınırlı bir güce sahiptir. Bu nedenle oyunun konsol sürümü, PC’de elde ettiğiniz deneyimi tam olarak sunamayabilir, ancak yine de keyifli bir oyun deneyimi sunacak.

Oyun içeriğinde, bulmacalarla dolu bir yapıya sahip. Aynı zamanda farklı bölgelere ilerlerken ilginç varlıklarla karşılaşacaksınız. Bu oyun size çeşitli duygular yaşatırken, arka plandaki hikayeyi deneyimlemenize olanak tanır ve size iletmek istediği mesajları keşfetmeye çalışırsınız. Unutulmaya yüz tutmuş bir solistin hikayesini anlatan bu yapım, etkileyici ortamlar ve manzaralar sunar. Oyunun çoğu zaman orman bölgesinde geçtiği bu yapım, ormanın eski ihtişamına kavuşması için çaba sarf etmenize ve sesin gücünü kullanarak ormanı iyileştirmenize olanak tanır. Oyunda bir solist olduğunuz için sesinizin ne kadar güzel olduğunu görebilir ve bu güçlü sesinizle çevrenizi canlandırabilirsiniz. Aslında oyunun temelinde bu sistem yatar ve güçlü sesinizle etrafınıza hayat vererek ilerlersiniz.

Ormanları tekrardan canlandırmak için şarkı söylüyoruz 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.