-->
Steam, Dolarla Tanışmadan Önce Kullanıcılarına Önemli Bir Mail Gönderiyor

Son zamanlarda Steam, Türkiye için önemli bir değişiklik kararı aldı. Artık MENA bölgesine dahil olduğumuzdan dolayı, oyunları dolar üzerinden satın alacağız.

15.11.2023 | ulasufuk

Son zamanlarda Steam, Türkiye için önemli bir değişiklik kararı aldı. Artık MENA bölgesine dahil olduğumuzdan dolayı, oyunları dolar üzerinden satın alacağız. Bu yeni düzenleme 20 Kasım’da yürürlüğe girecek ve kullanıcılar, bu tarihi merakla bekliyor.

Steam oyunculara son bir uyarı veriyor

Valve’in oyunculara sunduğu Steam platformu, oyun tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri konumunda. Bu bağlamda, 20 Kasım tarihinden önce, Steam platformu birçok kullanıcıya mail göndererek dikkat çekici bir uyarıda bulunuyor.

Steam tarafından gönderilen mailde şu ifadeler yer alıyor:

“20 Kasım 2023’te Steam, Arjantin ve Türkiye’de satışlarda kullanılan para birimini USD olarak değiştirecek. Bu tarihte, Steam cüzdanınızdaki tüm bakiye o günün kuruna göre USD’ye çevrilecek.

Hesap bakiyenizi görüntülemek için Steam istemcisine veya http://www.steampowered.com adresindeki Steam internet sitesine giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede hesap adınızın yanında bakiyenizi görebilirisiniz.

Steam’de devam eden bir aboneliğiniz varsa, bu aboneliğiniz bir sonraki ödeme döneminde iptal edilecek. Hesabınızın abonelik yönetimi sayfasına giderek tekrar abone olmanız gerekecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.