-->
SnowRunner Mac’te Benzersiz Arazi Deneyimi Sunuyor

SnowRunner, bugün Mac’te piyasaya sürülmesinin yanı sıra tüm platformlar için iki yeni DLC de alıyor
Bugüne kadar 12 milyondan fazla oyuncuya ulaşan en iyi off-road sürüş deneyimi SnowRunner, Mac’e sıçrayarak tam yüklü, benzersiz bir sürüş macerası sunuyor.

22.11.2023 | ulasufuk

SnowRunner, bugün Mac’te piyasaya sürülmesinin yanı sıra tüm platformlar için iki yeni DLC de alıyor
Bugüne kadar 12 milyondan fazla oyuncuya ulaşan en iyi off-road sürüş deneyimi SnowRunner, Mac’e sıçrayarak tam yüklü, benzersiz bir sürüş macerası sunuyor. Bugünden itibaren Mac kullanıcıları, oyunun Nisan 2020’deki başlangıcından bu yana yayınlanan tüm içeriklerle, PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch’teki oyunculara sunulan derinlik ve yoğunlukla uyumlu olan eksiksiz SnowRunner deneyimine kendilerini kaptırabilirler.

Tüm Platformlarda Çapraz Oyun Desteği ile Her Yerde Her Araziyi Fethedin
Oyuncuların ekstrem manzaralarda gezindiği, tehlikeli arazileri fethettiği ve güçlü araçlardan oluşan bir filo kullanarak zorlu görevleri tamamladığı açık dünya sandbox off-road simülasyonu olarak temel dayanaklarını benimseyen SnowRunner artık Mac App Store’da. Temel oyuna, üç yıllık lansman sonrası içeriğe ve birçok DLC’ye ek olarak, bu sürüm oyuncuları platformdan bağımsız olarak arkadaşlarıyla birlikte sorunsuz bir şekilde bağlanmak ve zorlukların üstesinden gelmek için çapraz oyun işlevselliği ile güçlendiriyor. Mac’teki SnowRunner ayrıca Mod.io’daki ortaklarımız tarafından sunulan kapsamlı mod desteğiyle donatılmıştır ve oyuncuların zengin topluluğunun yaratıcılığı sayesinde oyunu her türlü sınırın ötesine genişletmesine olanak tanır.

Mac sürümünü yeni DLC’lerle kutlayın!
SnowRunner bu önemli olayı kutlamak için iki heyecan verici yeni DLC paketi de sunuyor: Kenworth W990 DLC’si ve Jack of all Treads Lastik Paketi. Kenworth W990 DLC’si, filoyu güçlendiren ve cesur off-road fetihleri için yeni yollar açan yepyeni, zorlu bir kamyona sahip. Bu arada, Jack of all Treads Lastik Paketi 50’den fazla lastik ve jant kombinasyonu sunarak oyuncuların araçlarını en zorlu araziler ve iklimler için ince ayar yapmalarına olanak tanıyor. Bu iki heyecan verici DLC bağımsız ürünlerdir ve Year 3 Pass’e dahil değildir. SnowRunner deneyiminizi genişletmek için ayrı olarak satın alınmaları gerekir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.