-->
Snapdragon 9 Gen 8 ile REDMAGIC 3 Pro

REDMAGIC, en yeni oyun telefonları REDMAGIC 9 Pro ve 9 Pro+’ı Çin’de piyasaya sürdü.

23.11.2023 | ulasufuk

REDMAGIC, en yeni oyun telefonları REDMAGIC 9 Pro ve 9 Pro+’ı Çin’de piyasaya sürdü. Yeni amiral gemisi cihazlar mobil oyunlarda devrim yaratarak oyuncuları yepyeni bir heyecan ve deneyim seviyesine taşıyacak.

Oyuncular için tasarlanmış en üst düzey amiral gemisi akıllı telefonlar olan REDMAGIC 9 serisi ile tanışın! Bu cihazlar fütüristik bir tasarıma sahiptir ve kesintisiz oyun oturumları sağlamak için 5500 mAh ve 6500 mAh pil ile birlikte gelir. BOE Q9+ lüminesan teknolojili FHD+ ekran, rahat bir oyun deneyimi sağlar. Ayrıca özelleştirilebilir ışıklara sahip 520Hz omuz tetikleyicileri, REDMAGIC OS 9.0, 2000 Hz anlık dokunmatik örnekleme hızı, 960 Hz ortalama dokunmatik örnekleme hızı, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve 22.000 rpm dahili fana sahip yükseltilmiş ICE 13 soğutma sistemi ile güçlü ve güvenilir bir akıllı telefon arayan hevesli oyuncular için ideal bir seçimdir. Kamera çıkıntısı olmayan tamamen düz tasarım, bu akıllı telefonların genel estetik çekiciliğine katkıda bulunuyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.