-->
Resmi Witcher Yemek Kitabı Şimdi Çıktı!

CD PROJEKT RED, Nerds’ Kitchen Creations ve Penguin Random House işbirliğiyle, The Witcher dünyasında bir mutfak macerasını, ciltli ve e-kitap formatlarında satın alınabilecek Resmi Witcher Yemek Kitabı şeklinde yayınladı.

23.11.2023 | ulasufuk

CD PROJEKT RED, Nerds’ Kitchen Creations ve Penguin Random House işbirliğiyle, The Witcher dünyasında bir mutfak macerasını, ciltli ve e-kitap formatlarında satın alınabilecek Resmi Witcher Yemek Kitabı şeklinde yayınladı.

Anlık görüntü:
Yemek kitabı, popüler bloglar Nerds’ Kitchen ve Witcher Kitchen’ın yazarları Anita Sarna ve Karolina Krupecka tarafından yazılmıştır.
E-kitap ve ciltli olarak satışa sunulan The Official Witcher Cookbook, The Witcher oyun serisinden ve Andrzej Sapkowski’nin destanından esinlenen 256 sayfalık 80 ağız sulandırıcı tarif ve çarpıcı çizimler içeriyor.
Kitabın önsözü, The Witcher kitap serisinin yazarı ve yaratıcısı Andrzej Sapkowski tarafından yazılmıştır.
Resmi Witcher Yemek Kitabı büyük perakendecilerde ve Penguin Random House aracılığıyla temin edilebilir.

Tam makale:

The Witcher Resmi Yemek Kitabı: Provisions, Fare, and Culinary Tales From Travels Around the Continent, okuyucuların Rivialı Geralt’ın bir witcher olarak maceraları boyunca ziyaret ettiği toprakları keşfedebilecekleri yepyeni bir mercek sunuyor. Güzelce fotoğraflanmış seksen tarif, zengin çizimler ve The Witcher kitap serisinin yazarı Andrzej Sapkowski’nin bir önsözünü içeren yemek kitabı, bu karanlık fantezi dünyasını oluşturan birçok benzersiz bölgenin şaşırtıcı derecede derinlemesine bir keşfi.

Tariflerin yanı sıra, kitabın 256 sayfası kurgusal bir anlatıcının seyahatlerinden ve Skellige’nin doyurucu yemeklerinden güneşin batırdığı Toussaint’in lezzetlerine kadar bölgesel mutfak keşiflerinden pasajlar içeriyor ve hepsi güzel bir ciltte ciltlenmiş. Hayranların en sevdiği Nerds’ Kitchen ve Witcher Kitchen bloglarının yaratıcıları olan yazarlar Anita Sarna ve Karolina Krupecka, Cyberpunk: Edgerunners, Cyberpunk 2077 ve yukarıda bahsedilen Witcher video oyunu serisi de dahil olmak üzere popüler kültür fenomenleri için yemek tarifleri yayınlayarak yıllarını geçirdiler.

Yemek kitabı resmi olarak 21 Kasım’da Penguin Random House aracılığıyla ciltli ve e-kitap formatlarında İngilizce olarak yayınlandı ve çevrimiçi olarak ve büyük perakendecilerden temin edilebilir.

The Official Witcher Cookbook hakkında daha fazla bilgi Penguin Random House’un web sitesinde bulunabilir. CD PROJEKT RED’in The Witcher oyun serisi hakkında daha fazla bilgiye resmi web sitesinden, X’ten ve Facebook’tan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.