-->
Kurtuluş Yolunda: Tarihi RTS Last Train Home Bugün Başlıyor

Lejyonerler, bugün Vladivostok’a yolculuğumuzun başlangıcı. Acımasız Kızıl Ordu ile yüzleşmek, açlığın kemirici sancılarına katlanmak ve Sibirya’nın kemik dondurucu soğuğuna meydan okumak için kendinizi hazırlayın.

28.11.2023 | ulasufuk

Lejyonerler, bugün Vladivostok’a yolculuğumuzun başlangıcı. Acımasız Kızıl Ordu ile yüzleşmek, açlığın kemirici sancılarına katlanmak ve Sibirya’nın kemik dondurucu soğuğuna meydan okumak için kendinizi hazırlayın. Bu macera uzun, yorucu ve zorluklarla dolu – cesaretimizin gerçek bir testi. Yüreksizlere yer bırakmayan kahramanca bir çaba.

Trenimizi hareket halinde tutmak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız, çünkü kaçıyoruz. Hedefimize ulaşmak için yeterli kaynak ve yakıt sağlamak çok önemli. Önümüzde zorlu kararlar var ve seçimlerimizin sonuçları felaket olabilir.

Nihai hedefimiz evimize, yeni kurulan Çekoslovakya Cumhuriyeti’ne dönmek. Kendinizi önümüzdeki yolculuğa hazırlayın, çünkü zorluklar karşısında Lejyon zaferle yükselecektir!

Yürümemiz gereken yol bu, bize kalan tek rota.

Bu bizim Son Eve Dönüş Trenimiz.

Last Train Home artık PC için mevcut!

YouTube’da Lansman Fragmanını izleyin:


İşte Mürettebat Yönetimi, Tren Yükseltmeleri, Savaş ve daha fazlası gibi oyunun belirli yönlerini vurgulayan geçmiş fragmanlarımızı içeren bir oynatma listesi. Bir göz atın:

Dijital Deluxe Sürüm ve Lansman İndirimi
Trenimiz bugün yolculuğuna başlıyor ve ilk haftasında trene binen tüm yolcular için özel bir indirim sunuyor: Bugünden itibaren 5 Aralık 2023 tarihine kadar Last Train Home %15 indirimle satışa sunulacak ve normal fiyatı olan 39,99$ / 39,99€ / 34,99£’dan sadece 33,99$ / 33,99€ / 29,75£’a düşecek; yani çoğu gerçek tren biletinden daha ucuza gelecek.

Ayrıca Digital Deluxe Edition da bir haftalık indirimden yararlanıyor. 54,99 $ / 54,99 € / 47,99 £ (ilk hafta için %15 eksi, yani 46,74 $ / 46,74 € / 40,79 £) karşılığında oyunun ilk DLC’si olan Legion Tales’e çıkışında sahip olacaksınız. Bu DLC, bir dizi özel tekrar oynanabilir gerçek zamanlı görev aracılığıyla Çekoslovak Lejyonerleri ile sürükleyici bir karşılaşma vaat ediyor. Daha ayrıntılı DLC bilgileri için bizi izlemeye devam edin! Ayrıca, Digital Deluxe Edition resmi dijital film müziğini ve Last Train Home’un sanat kitabını içeriyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.